USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повідомили, чи відбуватимуться футбольні матчі на луцькому «Авангарді»

22 Червня 2020 13:01
Футбольні матчі на луцькому стадіоні «Авангард» відбуватимуться за умови, якщо відповідне дозвільне рішення прийме луцька комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це йшлося 22 червня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Як зазначили в ОДА, постановою головного державного санітарного лікаря дозволено проводити футбольні матчі за умови відсутності вболівальників на трибунах.

Рішення щодо того, чи триватимуть матчі на «Авангарді», прийматиме луцька комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Також інформували, що гравці ФК «Волинь» систематично перевіряються на наявність коронавірусу, остання така перевірка датується 20 червня.

Нагадаємо, за останню добу на Волині зареєстровано 70 нових випадків захворювання на COVID-19, найбільше – у Ратнівському районі (29). Загалом станом на 22 червня в області зареєстровано 1852 випадки коронавірусу, підтверджених лабораторно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus