USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Українець Підручний здобув золото на чемпіонаті світу з біатлону

10 Березня 2019 18:40
Після четвертого місця та програшу французу Квентіну Фійону-Майє 0.3 секунди, українець Дмитро Підручний здобув впевнену перемогу під час гонки переслідування.

Нагадаємо, Чемпіонат світу з біатлону-2019 триває у шведському Остерсунді.

Дмитро не надто вдало розпочав гонку, двічі промахнувшись під час першої стрільби та відкотившись нижче 10 місця. Проте ідеальна форма та чудова швидкість допомогли українцю швидко наздогнати групу лідерів, а точна стрільба на усіх наступних етапах дала надію на омріяне чемпіонство.

До 4 стрільбища Дмитро підійшов у якості наздоганяючого, але завдяки провальній стрільбі лідера сезону Йоханеса-Тіннеса Бьо, який пішов на три штрафних кола, українець відправився на завершальне коло з 15 секундним відривом.

Без проблем подолавши його, Дмитро переможно скинув руки догори на фініші гонки - перемога! Таким чином Дмитрові вдалося увійти в історію українського біатлону здобувши перше золото в особистій кар'єрі та перше золото на ЧС для чоловічої збірної України.

Другим у гонці став вищезгаданий норвежець Бьо, на третьому місці, як і під час спринту, француз Фійон-Має.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
опа Показати IP 10 Березня 2019 20:48
Молодець!!!
Ксеня Показати IP 10 Березня 2019 22:06
Вітаємо!!! Виборов золото-ти супер!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus