USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українець вибігав «бронзу» чемпіонату Європи

14 Грудня 2009 17:06
Український легкоатлет Сергій Лебідь став бронзовим призером чемпіонату Європи з кросу, який завершився в ірландському Дубліні.
 
Досі Сергій Лебідь уже 8 разів був найкращим кросменом континенту. Його перемоги на цих змаганнях навіть внесені до Книги рекордів Гіннеса.
 
«Розкидатися медалями не можна. Бронзова нагорода чемпіонату Європи - це також нагорода. В ситуації, що склалась, я задоволений, що зміг піднятися на п\'єдестал. Але з іншого боку, я трохи засмучений. Хоч як би там було, а я все ж таки налаштовувався на перемогу», - розповів спортсмен в інтерв\'ю прес-службі Федерації легкої атлетики України.
 
«Два тижні тому я травмував привідний м\'яз і був змушений пропустити три дні підготовки. Два кола я впевнено тримався крок-у-крок з лідерами, але потім почав відчуватися дискомфорт. Нога трохи затікала, але я вирішив триматися будь що. Втім, підтримати високий темп бігу іспанця та британця все ж таки не вдалося», - нарікає Лебідь.
 
Чемпіонат Європи з кросу
 
Чоловіки
 
1. Алемаєх Безабех (Ефіопія) - 30.45
2. Мо Фарах (Великобританія) - 31.02
3. Сергій Лебідь (Україна) - 31.17
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 14 Грудня 2009 18:50
Молодець! Видно, що сильний спортсмен, часто перемагає. Саме перемог нам так часто не вистачає, на визначних змаганнях(олімпіада, ЧС, ЧЄ і т.д). Так тримати.
OrestN Показати IP 15 Грудня 2009 11:48
у сергія серце і нирки барахлять. чи це не остання участь в змагання один Господь Бог знає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus