USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Українські паралімпійці виявилися сильнішими за японських: чемпіонат в Англії

20 Червня 2015 09:00
Українські «козаки» розгромили японських «самураїв» у англійському Бірмінгемі під час Чемпіонату світу серед паралімпійців, який відбувається у ці червневі дні – з 15 по 30 червня.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що українці втрапили в групу до Ірану, Японії та Англії.

Найперший матч наші хлопці мали грати проти Ірану, однак азіатам не відкрили візу. Хоча здавалося б, як такий казус може трапитися на найвищому рівні. Відтак, через неявку іранців українцям зарахували технічну перемогу.

18 червня «наші» грали проти японців. Однак «самураї» не зуміли скласти конкуренції – і «синьо-жовті» здобули розгромну перемогу із рахунком 16:0 (хет-трик на рахунку волинянина Віталія Романчука). Цікаво, що на офіційному сайті турніру рахунок зазначили зовсім інший – 10:0. Вочевидь, організатори не хочуть принижувати учасників чемпіонату.

20 червня о 17:00 в Бірмінгемі за місцевим часом «козаки» поборються із господарями турніру. Переможець посяде перше місце в групі. У плей-оффі українці зіграють проти Росії, Ірландії або ж проти Австралії.

До слова, одним з тренерів паралімпійської збірної є уродженець Ковеля Юрій Тимофеєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus