USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українські стронгмени перемогли збірну Європи у Луцьку

24 Серпня 2018 22:30
Збірна України зі стронгмену перемогла збірну європейських богатирів. Товариські змагання відбулися в День незалежності України, 24 серпня, в обласному центрі Волині.

Богатирі змагалися у Луцьку вже втретє. Цього разу строгмени обрали іншу локацію – неподалік ТРЦ «Промінь», повідомляє Волинська Правда.

До складу збірної України увійшли: Сергій Конюшок, Олександр Лашин, Віктор Юрченко, Олексій Новіков. За збірну Європи виступали: Рафал Кобиляж (Польща), Відас Блекайтіс (Литва), Маріс Лейтіс(Латвія), Родіон Сукман (Молдова). Головним рефері турніру був володар титулу Найсильніша людина планети, Заслужений майстер спорту України – Василь Вірастюк.

Богатирі змагалися у шести вправах. Першою стала естафета, за результатами якої перемогу здобула збірна Європи. Зауважимо, що після цієї вправи зі змагань вибули травмовані Віктор Юрченко та Рафал Кобиляж, які в наступних видах змагань участі не брали.

У подвійному лог-ліфт, де спортсмени піднімали снаряд вагою 240 кг впевнену перемогу здобули українці, які зрівняли рахунок за результатами двох вправ. Після тяги платформи з автомобілем вагою 550 кг наші співвітчизники вирвалися вперед у рахунку.


Перемогла збірна України й в двох наступних дисциплінах – «дамблі» та «прогулянці фермера». Перемога в цих вправах дозволила українцям відірватися від опонентів на недосяжну відстань в рахунку.

Зауважимо вклад в командний успіх найсильнішої людини України останніх двох років киянина Олексія Новікова. Саме його неймовірний спурт у «прогулянці фермера» й допоміг нашим співвітчизникам перемогти.

Незважаючи на те, що в перетягуванні каната перемогла збірна Європи, загальну вікторію з рахунком 4-2 здобули саме українці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хехъ Показати IP 25 Серпня 2018 12:21
Субкультура. Смысл терять нормальный человеческий облик? Гнаться в силе за животными? Любая горилла легко придушит любого напичканного стероидами мэна. Быть похожим на бегемота, носорога, медведя? Здесь явный успех. Когда будут полностью похожими, леса,жаль, давно вывезут в Епропу...
хехъ Показати IP 26 Серпня 2018 06:55
сколько сторонников фармацевтики!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus