USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українські фігуристи втретє в сезоні стали призерами

17 Листопада 2009 16:29

Незадовго до зимових Олімпійських ігор тішать результатами наші фігуристи Тетяна Волосожар і Станіслав Морозов. Після переїзду до німецького тренера Інго Штоєра український дует стабільно потрапляє у призери, повідомляють «Волинські новини».
Після «срібла» в Німеччині та «бронзи» в Китаї спортивна пара виборола друге місце на етапі Гран-прі у США, що проходив у Лейк-Плесіді. Коротку програму українці відкатали другими, з найкращими своїми оцінками в сезоні, у довільній - трохи змазали стрибки і заробили третє місце, але в підсумку здобули срібні нагороди, поступившись лише дворазовим чемпіонам світу Шен і Чжао з Китаю.
«Сьогодні ми зірвали перші два елементи. Але зате потім відмінно зробили решту елементів. Ми боролись і старалися, і цілком задоволені загальним другим місцем», - сказав після нагородження Морозов, інформує Сегодня Спорт.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Таня Показати IP 17 Листопада 2009 22:48
Молодц! Можуть коли хочуть. Головне на цьому не зупинятися і привезти з олімпіади медаль найвищого гатунку. Буду за них вболівати.
alex Показати IP 18 Листопада 2009 07:43
Так тримати. Починає відроджуватись українське фігурне катання, о то після Оксани Баюл нікого серйозного не було на горизонті.
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 14:02
to alex - оце точно. Я за неї колись дуже вболівала. До нечі, хтось помітив, що є щось містичне у нас з німцями? То ми воювали раніше (не треба супитись, ну було ж. Та загуло). А тепер у наших спортсменів з тими таки німцями чудові тандеми виходять - Клички, Волосожар-Морозов, і ... (ну є ще хтось певно кого не можу згадати, чи просто незнаю :))
Свой Показати IP 18 Листопада 2009 14:40
Забыли, конечно: Алена Савченко уже два раза выиграла чемпионат мира по ФК в паре с немцем, тренирует их тот же Инго Штойер. Как ни странно, ее после перехода в сборную Германии никто из наших пидриотически воспитанных уродов показательно не сек (вспомню, что они творили с Зубриловой, - перехожу на мат и плююсь) и не обзывал запроданкой. Ушла еще совсем молодой, пара долго сидела за россиянами и китайцами и наконец доросла до чемпионства. Забыли Елену Ляшенко (медалистку чемпионатов Европы по одиночному ФК) и Дмитрия Дмитренко (чемпиона Европы 1993 года, медалиста в последующие годы). Еще Юля Обертас пару раз попадала в призовые, но уже с партнерами по российской сборной. Сейчас ее уже не видно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus