USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку на футболі збирали гроші Бандері. ФОТО

4 Квітня 2011 11:47
Відвідувачів матчу «Волинь» – «Карпати» у неділю, 3 квітня, закликали жертвувати гроші на зведення пам’ятника Степану Бандері в Луцьку.

Проте більшість любителів футболу проходили повз скриньку для добровільних пожертвувань – усі поспішали на довгоочікуваний та принциповий для обох команд матч.




Для того, аби футбольний відпочинок вдався на славу, вболівальники скуповували пиво, насіння та чіпси: алкоголь шукали у найближчих магазинах, попри тимчасову заборону на його продаж, а у стихійних торговців брали закуску до пива.




Як і планувалось, на домашній матч футбольного клубу «Волинь» проти львівських «Карпат» приїхало чимало галицьких вболівальників. На стадіоні «Авангард» львівським «зеленим» виділили три сектори.

І хоча вболівальників «Волині» було значно більше, проте підтримка фанів «Карпат» була настільки гучною та злагодженою, що присутнім подекуди було цікавіше спостерігати саме за ними, а не за грою футболістів.







Захід охороняла ціла армія правоохоронців з обох областей. Перед початком матчу біля стадіону утворився затор: проїхати в той час повз «Авангард» швидко було неможливо.







Як пише сайт ФК «Волинь», львів’яни дуже швидко освоїлися на ворожій території і практично без розвідки почали наступати на захисні порядки господарів поля.

Впевненості «карпатівцям» додав швидкий гол, який став наслідком непорозуміння у центрі оборони «Волині». Нескоординованість дій лучан дозволила Денису Кожанову вийти на побачення з волинським голкіпером і відкрити рахунок у поєдинку уже на 3-й хвилині.


Гравці «Волині» занурилися у шок, з якого не виходили фактично до завершення першого тайму. Цим «Карпати» користалися на повну. На 32-й хвилині Олег Голодюк і Денис Кожанов на двох за рахунок стіночок «прошили» увесь захист господарів, і останній став автором «дубля» у матчі.

Після перерви «Волинь» заграла агресивніше, не озираючись на результат. Гості отримали чимало можливостей для контратак. Так, один з контрвипадів приніс плоди «карпатівцям». Артем Федецький віддав вдалий пас з одного флангу на інший на Ігоря Худоб’яка – тому залишалося «розстріляти» Віталія Неділька, з чим лідер «Карпат» впорався без проблем.


Луцькі футболісти залишали поле у жахливому настрої. За чотири весняні матчі «Волинь» пропустила 10 м’ячів, не забивши жодного. До слова, у цей день «Волинь» відзначала 51-річчя з дня заснування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Якунович Показати IP 4 Квітня 2011 12:10
По темі - перші два речення, потім про все по трошки. Хоча за страння 5+ По темі, я непроти зведення памятника, але не біля ЗАГСу, поставте в парку, чи в центрі, на якійсь площі і назвіть її "Площа С. Бандери". Доречі кому належить ідея зведення памятника біля ЗАГСу?
Тимощук Показати IP 4 Квітня 2011 12:44
Доречі кому належить ідея зведення памятника біля ЗАГСу? = Партии регіоналів=
Компетентний Показати IP 4 Квітня 2011 12:46
Поставте його біля кафе "Буратіно", там якраз вулиця Степана Бандери
студентка Показати IP 4 Квітня 2011 12:53
Ф я теж так думаю. Для чого починати своє сімейне життя біля пам'ятника Бандері??? незаперечую, пам'ятник треба поставити, але тільки не там. Вже всі змирилися з тим, що в нашому місті Леся Українка і Тарас Шевченко стоять не на своїх місцях чи це така ізюмика нашого міста буде, щоб пам'ятник певним особистостям стояли не по логіці а де інде
Лучанка Показати IP 4 Квітня 2011 12:58
Погоджуюсь, що ідея розміщення пам'ятника біля ЗАГСу дуже невдала. Логічно було б встановити пам'ятник коханню, материнству, молодості, повноцінній сім'ї, а не ідолу Бендері. Не в тему зовсім. А зараз взагалі по-дурацькі виглядає надгробний камінь зі штучними квітами біля установи, де щасливі молодята та гості святкують мить створення нової сім'ї.
влюбльонная нєвєста Показати IP 4 Квітня 2011 14:30
ага таке нужно поставити великє сєрдєчко червоне,на попу похоже,ми там будемо ходити і милуваться.а ше лавочку щоб сємки було де паплевать
Manhattan Показати IP 4 Квітня 2011 14:30
Товстопузий дядько на першому фото мав би занти , що словосполучення "прінімать участіє", як написано на плакаті, в українській мові немає, а є "брати участь".
1 Показати IP 5 Квітня 2011 00:27
Масштаб Бандери заслуговує місця біля Загсу, а не в скверику.Та й молодь бути бачити приклад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus