USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Луцьку пройшов дитячий турнір з тенісу. ФОТО

27 Грудня 2010 14:56
Близько двох десятків дітлахів взяли участь у новорічному турнірі з тенісу – хлопці й дівчатка визначали, хто з них краще володіє ракеткою.

Змагання відбувались протягом двох днів, 25 та 26 грудня, у спортивно-оздоровчому комплексі «Олімпія».
Як розповіла тренер і головний суддя змагань Ксенія Лопіна, турнір приурочили до новорічних свят, які уже «на носі».

«Тому дітям було вдвічі цікавіше, адже вони знали, що опісля завершення турніру, не зважаючи на те, хто і яке місце здобуде, усіх чекатимуть новорічні подарунки», – пояснила вона.

Для об’єктивності змагань дітей розділили на кілька категорій – на професійніших та менш підготовлених.
У першу категорію потрапили діти віком від 8 до 10 років, які грали за справжніми правилами, як дорослі спортсмени.

У цій групі перше місце здобув Ігор Несменович, друге – Анастасія Котвицька, третє – Анастасія Боднарчук.

У другій групі, де хлопці й дівчата змагались за спрощеними правилами, першість отримала Ірина Юсіпчук, друге – Владислава Рокицька, а третє – Даринка Поліщук.
Ще одна підгрупа учаників змагань – це ті діти, які займаються тенісом з вересня нинішнього року. Перше місце тут розділили Анна Гарость та Ілля Петручик, на другому опинився Олександр Мартинюк, а на третьому Микита Кузнєцов.

Окрім цього, на турнірі визначили кращих і в загальній фізичній підготовці. Найкращим виявився Данило Тарасюк, другою опинилась Марія Чепура, а третій результат показав Андрій Рикальський.

Переможці отримали почесні грамоти та кубки. Опісля змагань кожен учасник турніру отримав солодкий новорічний пакунок та поласував ласощами на «солодкому столі».

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus