USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Авакова просять посилити боротьбу з наркотиками у Луцьку

27 Квітня 2016 12:37
Внаслідок проведеної реформи поліції, відділи боротьби з обігом наркотиків значно скоротилися. Натомість наркодилери активізують свою роботу. Замовити наркотики може будь-хто, навіть не виходячи з дому. У Луцьку ж нещодавно по всьому місту були наклеєні оголошення одного з інтернет-магазинів, який продає такий специфічний товар.

Зважаючи на те, як легко лучани, у тому числі й неповнолітні, можуть роздобути наркотики, депутати підтримали звернення до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням посилити заходи, спрямовані на боротьбу з розповсюдженням наркотиків.

Зокрема, автор звернення, депутат Андрій Покровський нагадав, що через низку журналістських розслідувань стало відомо, що в Луцьку процвітає вільна торгівля наркотичними засобами.

«Мене особисто це збентежило і я зрозумів, що це дійсно глобальна проблема. В поліції немає можливостей боротися з цим. Тому я зініціював звернення, аби

МВС вжило всіх заходів, внесли зміни в законодавство і почати займатися боротьбою з обігом наркотиків», - зауважив депутат.
Він також анонсував у Луцьку програму соціальної реклами проти вживання наркотиків та інформаційну кампанію, аби розповідати молоді про шкідливість цих речовин.

Його підтримав колега – голова фракції УКРОП Ігор Поліщук. Він наголосив, що у місті варто приділяти більше уваги пропаганді здорового способу життя, заняття спортом, аби діти не були під впливом цієї спокуси.

«Може, я скажу непопулярну річ, але, що це за реформа поліції, коли журналісти можуть закупку зробити, а в поліції немає кому цим займатися?», - резюмував він.
Нагадаємо, журналісти Інформаційного агентсва Волинські Новини проводили власне розслідування щодо збуту наркотиків через інтернет після того, як у Луцьку на стовпах та в транспорті почали з’являтись оголошення про вільний продаж наркотиків. Спільно з правоохоронцями журналісти зробили контрольну закупку, придбавши пів грама амфетаміну. ФОТО. ВІДЕО.

До слова, у коментарі ІА Волинські Новини керівник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Кива повідомляв, що через відсутність змін в законодавстві нещодавно реформована структура, яка бореться з наркозлочинністю, не має можливості повноцінно працювати. Зрештою, депутати підтримали звернення до Міністра внутрішніх справ України щодо прийняття заходів спрямованих на боротьбу з незаконним обігом наркотиків в інтернеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Однопартієць Петро Показати IP 27 Квітня 2016 14:35
Що ти твориш пад..ло а про мене подумав що мені тепер арієль вживати
Вася до Однопартієць Петро Показати IP 27 Квітня 2016 15:18
Я в шоці, хто такі речі пропускає... Наркомани вже коменти пишуть!!! Боротись з вами треба як в Китаї!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus