USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Луцьку визначили переможців міні-футбольного турніру. ФОТО

2 Серпня 2010 09:35
У спортивно-оздоровчому комплексі «Олімпія» 31 липня відбулось урочисте нагородження переможців турніру з міні-футболу, який тривав тут два місяці.

За підсумком футбольних змагань кращими серед десяти визнали три команди – «Кристал», «Кораблик» та «Олімпія». Вони отримали почесні грамоти та кубки.

Переможці турніру розділили між собою 10 тисяч гривень. Саме така сума складала призовий фонд змагань.

Нагородили також кращого воротаря, бомбардира та кращого гравця.

Директор департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради Володимир Пащенко привітав футболістів-любителів та пообіцяв і надалі сприяти в проведенні подібних спортивних заходів.

«Я докладу усіх зусиль для того, щоб у наступному році такий самий турнір також відбувся, а призовий фонд збільшився. Я думаю, наступний турнір стане ще цікавішим», – сказав він.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus