USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Видовищне шоу: в Луцьку бійці ММА зійшлися у «Битві поглядів»

7 Березня 2021 15:04
Яскраве шоу «Битва поглядів» бійців Х ювілейного Міжнародного професійного турніру з ММА «PRIDE» відбулося 6 березня в Луцьку.

Учасниками турніру, який відбудеться вже сьогодні, стануть відомі луцькі бійці ММА та титуловані іноземні спортсмени з Білорусі, Азербайджану, Вірменії та Таджикистану. Бійці боротимуться за головний трофей турніру – чемпіонський пояс PRIDE «Profc-Ukraine». Дивитися поєдинки турніру можна буде на телеканалі XSPORT (о 23:30), а також на сайті XSPORT (о 18:00).

Міжнародний професійний турнір з ММА «PRIDE» проходить за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
У програмі шоу відбулося одинадцять драйвових «Face-to-face», а також виступи вокалістів, танцювальних колективів та розіграші подарунків.
Під час «Битви поглядів» спортсмени по двоє підходили до ваг, суддя фіксував вагову категорію кожного, опісля обидва бійці ставали один навпроти одного та намагалися здолати суперника своїм поглядом.
У «Битві поглядів» зустрілися:

1. Аматорський поєдинок вагової категорії 77 кг:

Переможець всеукраїнських турнірів зі змішаних єдиноборств ММА та Фрі-файту, представник бійцівського Клубу «Горянин» м. Стрий – Андрій Ганчар;

Переможець всеукраїнських та регіональних турнірів з греко-римської боротьби та бойового самбо, представник луцького Клубу «Самбіст» - Роман Гузь.

2. Аматорський поєдинок вагової категорії 70 кг:

Переможець турніру зі змішаних єдиноборств ММА «Нескорені», переможець турнірів з боксу, представник бійцівського Клубу «Горянин» м. Стрий – Богдан Чорнейко;

Призер всеукраїнських та регіональних турнірів з рукопашного бою та фрі-файту, переможець регіональних турнірів з хортингу, представник луцького Клубу «Легіон» – Олександр Слєпко.

3. Професійно-аматорський поєдинок вагової категорії 70 кг:

Переможець всеукраїнських турнірів зі змішаних єдиноборств ММА та грепплінгу, переможець Всеукраїнського турніру з рукопашного бою «Кубок Лева», представник бійцівського Клубу «Горянин» м. Стрий – Роман Меленевич;

Призер всеукраїнських та регіональних турнірів з панкратіону, грепплінгу та бразильського джиу-джитсу, переможець рейтингового турніру з ММА «PRIDE», представник луцького Клубу «Гарда» – Богдан Шаула.

4. Міжнародний професійно-аматорський поєдинок вагової категорії 61 кг:

Переможець Міжнародних турнірів зі змішаних єдиноборств ММА, боксу та ушу-санда, учасник кулачних боїв МАХАЧ ФСі, представник Республіки Таджикистан на прізвисько «Памірський Гладіатор» – Аль-Хаттабі Фірдавс;

Чемпіон світу з хортингу, чемпіон України з універсального та козацького двобою, переможець Міжнародних турнірів з ММА, представник луцького Клубу «Легіон» – Максим Петровський.

5. Професійний поєдинок вагової категорії 61 кг:

Чемпіон світу з хортингу, чемпіон світу з козацького двобою, чемпіон Європи з бойового самбо та комбат джиу-джитсу, професійний спортсмен, представник бійцівського Клубу «Максимус» (смт Лазурне, Херсонської області) – Олексій Булай;

Чемпіон України з хортингу, переможець Міжнародних турнірів з козацького двобою, чемпіон України з комбат самозахисту ІСО, представник столичного Клубу «Октагон» на прізвисько «Гангстер» – Сергій Голеня.

6. Професійно-аматорський поєдинок вагової категорії 61 кг:

Переможець Всеукраїнських турнірів з греко-римської боротьби, переможець турнірів зі змішаних єдиноборств ММА «Нескорені», переможець Всеукраїнських турнірів з боксу серед чоловіків, представник стрийського Клубу «Горянин» – Олег Карпін;

Переможець Кубку Європи з козацького двобою, призер чемпіонату України зі змішаних єдиноборств ММА, призер турнірів з грепплінгу та вільної боротьби, переможець рейтингових Міжнародних турнірів з ММА «Воїни Любарта», «PRIDE» та «MAXIMUS Fightinf championship», представник луцького Клубу «PRIDE» – Андрій Протасюк.

7. Міжнародний професійний поєдинок вагової категорії 61 кг:

Переможець Міжнародних рейтингових турнірів з ММА, чемпіон Республіки Азербайдан з ушу-санда та кікбоксингу, боєць, який не має жодної поразки в професійному рейтингу, представник Республіки Азербайджан – Фахріддін Іскандаров;

Переможець Міжнародних турнірів з ММА ліги WWFC та ММА PRO Ukraine, Майстер спорту України з фрі-файту, професійний спортсмен, представник тульчинського Клубу «Гепард» – Вадим Сакал.

8. Міжнародний професійний поєдинок вагової категорії 77 кг:

Чемпіон світу з козацького двобою, чемпіон Вірменії з кікбоксингу, майстер спорту з бойового самбо, переможець Міжнародних рейтингових турнірів з ММА ліги «ММА PRO Ukraine», «Kars fighting championsip» та «GPFC» (Туреччина), представник Республіки Вірменія на прізвисько «Шторм» – Мкртич Саркісян;

Призер чемпіонату світу з панкратіону та греплінгу, чемпіон Республіки Білорусь з бойового самбо, переможець рейтингових турнірів ліги «PROFC», професійний спортсмен, представник бійцівського Клубу «Бусідо» м. Брест – Антон Толошко.

9. Професійний поєдинок вагової категорії 77 кг:

Переможець Міжнародних турнірів з ММА ліги «WWFC», «ММА PRO Ukraine», «Eagles FC» (Республіка Молдова), професійний спортсмен, представник бійцівського Клубу «Вікінг» (м. Дніпро), проходить підготовку у відомому професійному бійцівському Клубі «Аурум» – Богдан Катькін;

Переможець Міжнародних турнірів з ММА ліги «WWFC», боєць ліги ММА «Real Fight Promotion», професійний спортсмен, представник бійцівського Клубу «Цитадель» (м. Львів) – Ростислав Сукач.

10. Міжнародний професійний поєдинок вагової категорії 93 кг:

Чемпіон світу з козацького двобою, переможець Міжнародних рейтингових турнірів з ММА, чемпіон Республіки Азербайдан з ушу-санда, представник Республіки Азербайджан – Ельчін Хусейнов;

Чемпіон світу з козацького двобою, чемпіон України з вільного козацького бою, професійний дебют, представник спортивного Клубу «Патріот» (м. Березне) – Олександр Городнюк.

11. Міжнародний поєдинок вагової категорії 57 кг серед дівчат:

Чемпіонка світу з пакратіону, чемпіонка Республіки Білорусь з рукопашного бою та грепплінгу, переможниця Міжнародних турнірів з ушу-санда, спортсменка бійцівського Клубу «Бусідо» – Каріна Чаплінская;

Чотириразова чемпіонка України з грепплінгу, призерка чемпіонату України з джиу-джитсу та вільної боротьби, майстер спорту України з таеквондо – Каріна Бєлова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus