USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В обласному спортфестивалі переміг Луцький район

2 Червня 2008 12:02

Як повідомили 2 червня «Волинським новинам» у у прес-службі глави Волинської ОДА, у загальнокомандному заліку ХХІІ волинського фестивалю із фізичної культури та спорту команда Луцького району посіла перше місце.
У програмі фестивалю, який пройшов у Любешові, були представлені найбільш масові та улюблені серед населення види спорту: міні-футбол та пляжний волейбол серед ветеранів, гирьовий спорт, армреслінг, легкоатлетична естафета, ритмічна гімнастика, дартс, метання колоди та мішка з сіном, перетягування канату, силова естафета та естафета «Тато, мама, я - спортивна сім'я».
У змаганнях взяли участь 20 команд з районів та міст області (понад 800 учасників). У загальнокомандному заліку фестивалю перемогу здобула збірна команда Луцького району, на другому місці - збірна команда Маневиччини, на третьому - спортсмени облцентру. Тобто прапор фестивалю поїде до Луцького району, де й відбудеться наступний фестиваль.
Довідково:
В ході підготовки до проведення заходу в Любешові повністю реконструйований місцевий стадіон «Колос». Було збудовано нові приміщення роздягалень, трибуни, на яких встановили пластикові індивідуальні сидіння, оновлений трав'яний газон футбольного поля, облаштовано майданчики для пляжного і традиційного волейболу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus