USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В українській прем’єр-лізі – 2 вакантних місця

10 Червня 2013 12:22
Два місця в прем'єр-лізі залишаються вакантними. Це зокрема пов'язано з тим, що криворізький «Кривбас» подав апеляцію на відгук свого атестата на участь в чемпіонаті Украіни-2013/2014, - інформує Коммерсантъ.ua.

Виконувач обов'язків генерального директора прем'єр- ліги Петро Іванов прокоментував: «Остаточний вигляд календар матчів чемпіонату України прийме тільки після того, як будуть затверджені всі його учасники. На даний момент допуск до першості отримали лише 14 команд, і, таким чином, ще два місця в прем'єр-лізі залишаються вакантними. Це пов'язано з тим, що криворізький «Кривбас» подав апеляцію на відгук свого атестата на участь в чемпіонаті Украіни-2013/2014 (у разі відхилення цієї апеляції місце криворіжців, швидше за все, займе ужгородська «Говерла»), а алчевська «Сталь», що вийшла в елітний дивізіон із другого місця в першій лізі, ще поки не подала весь пакет документів для отримання допуску до першості в прем'єр-лізі. Базовим днем для першого туру чемпіонату України з футболу сезона-2013/2014 буде 13 липня».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus