USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Валуєв відреагував на звернення Кличка. ВІДЕО

20 Серпня 2010 15:57
Російський боксер Микола Валуєв, якого українець Віталій Кличко в різкій формі звинуватив у небажанні проводити з ним бій, відреагував на звернення українця.

Раніше в мережі з’явилося відеозвернення Віталія Кличка.

«Я зробив все, для того, щоб наш поєдинок відбувся, але команда Миколи Валуєва висуває все нові і нові умови. Я не бачу можливості продовжувати переговори. Де це бачено, що чемпіон умовляє претендента!», – заявляв у зверненні український боксер.

Нагадаємо, переговори про проведення бою між Кличком і Валуєвим зірвалися. Команди боксерів не змогли домовитися: Валуєва не влаштовувала сума гонорару за проведений поєдинок. Кличко-старший пропонував російському боксерові 2,5 мільйона доларів.

Сам Валуєв заявляв про те, що бій з Кличком йому цікавий.

«Я упевнений, що наш бій з Віталієм обов’язково відбудеться. До цього поєдинку такий колосальний інтерес, що фінансові розбіжності між нашими командами обов’язково утрясуть».

Віталій Кличко в даний час готовий запропонувати Миколі Валуєву гонорар за поєдинок у розмірі 1,5 мільйона доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus