USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вдалому старту юнацької збірної з футболу посприяв гол нападника «Волині»

12 Січня 2009 08:55
У неділю, 11 січня, юнацька збірна України з футболу вдало стартувала на міжнародному турнірі у Мінську, вигравши у збірної Бельгії з рахунком 3:0. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як повідомив УНІАН, у прес-службі Федерації футболу України, до перерви підопічні Олександра Головка двічі вразили ворота бельгійців. Уже у дебюті відзначився форвард донецького «Металурга» Віталій Іванко, згодом влучним ударом партнера підтримав хавбек дніпропетровського «Дніпра» Руслан Бабенка. Крапку у поєдинку поставив нападаючий луцької «Волині» Андрій Власко, який з’явився на полі у другому таймі.
Юнацька збірна складена з футболістів 1992 року народження.
У вівторок українські юнаки зіграють з литовськими однолітками, тоді як бельгійці поміряються силами з господарями.
Нагадаємо, що у турнірі на призи Білоруської федерації футболу беруть участь 8 збірних, які розділені на два квартети. За результатами групового етапу будуть визначені учасники матчів за 7-ме, 5-те, 3-тє місця, а також фінального поєдинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus