USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Від чого отримують адреналін волинські чиновники

9 Вересня 2013 12:40
На Волині треба активніше розвивати футбол. Щоб він був масовішим. На цьому під час оперативної наради наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
Нагадаємо, що нещодавно губернатор намагався ще й обійняти посаду голови Волинської федерації футболу. Щоправда, це йому не вдалося. Тепер він вирішив «взятися» за аматорів.
«Я з задоволенням інколи кричу за футбольний клуб «Волинь». Але великий футбол – це справа бізнесу. Проте кількість аматорських футбольних команд має бути впорядкована. Я хочу отримувати адреналін і від гри шкільних команд, ліцейних, районних».
Борис Клімчук нагадав посадовцям, що необхідно впорядкувати футбольні майданчики. І це питання на контролі у профільного управління.
«Вертати треба майданчики. Був у Свидниках… їду – позаростало. Завдання районам, містам, і ставимо на контроль», − зазначив Борис Клімчук.
Варто зауважити, що розвиток футболу не завжди залежить від керівників на місцях. Є райони, де понад 20 команд, а є й такі, де однієї збірної назбирати не можуть.
Згідно зі статистикою, в області діє школа вищої спортивної майстерності, а ще 43 ДЮСШ, де займається майже 12 тисяч діток. Також – понад 600 спортивних клубів та 13 центрів «Спорт для всіх», один з яких у селі Хобултова Володимир-Волинського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus