USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відомо, хто буде наступним суперником Володимира Кличка - офіційно

25 Серпня 2013 11:05
Болгарський супертяж Кубрат Пулєв нарешті досяг своєї мрії - бою за титул чемпіона світу проти чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації Володимира Кличка.
Це стало реальністю після того, як Кобра за очками виграв в американця Тоні Томпсона в 12 раундовому бою в німецькому місті Шверін (116-112, 117-111 і 118-110 на користь Пулєва), інформує Газета.
Американець протистояв болгарину на рівних тільки у перших чотирьох раундах, а потім була повна перевага Пулєва і йому зовсім трохи не вистачило, щоб завершити бій нокаутом.
Це була 18-та перемога в 18 боях у професійній кар'єрі Пулєва. А для Томпсона четверта поразка у 42 боях, з яких дві від чемпіона Володимира Кличка.
Завдяки перемозі Пулєв захистив свої титули за версією EBU і IBF. Також він офіційно став претендентом номер один на титульний бій у найпрестижнішій версії WBO. Він буде битися з переможцем бою Володимир Кличко - Олександр Повєткін, який відбудеться в жовтні у Москві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus