USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кому прогнозують президентство в Україні. ОПИТУВАННЯ

5 Березня 2014 16:11
Лідером президентських перегонів станом на даний момент є позафракційний народний депутат Петро Порошенко. Як свідчить опитування Центру соціальних та маркетингових досліджень "СОЦІС", його підтримує 21,2% українців, передає УНІАН.
Другу позицію посідає лідер УДАРу Віталій Кличко – 14,6%, а третю – лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко – 9,7%. Народного депутата від Партії регіонів Сергія Тігіпка підтримали б на виборах 7,1% людей.

За лідера комуністів Петра Симоненка готові проголосувати 5% респондентів, за лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока – 2,5%, за керівника руху "Правий сектор" Дмитра Яроша - 1,6%, а голову руху "Український вибір" Віктора Медведчука підтримали б сьогодні 1% опитаних.

Крім того, близько 8% респондентів віддали би свій голос іншому кандидату у президенти, якого не було у списку запропонованих.

ТРЕТИНА УКРАЇНЦІВ НЕ ВИЗНАЧИЛАСЯ
Проте, близько 30% виборців заявляють, що не знають, за кого б голосували на виборах глави держави та чи взагалі прийшли б на вибори.

Як повідомляється, під час дослідження респондентам пропонувалось зробити також свій власний прогноз стосовно того, хто стане наступним Президентом України. Опитаним було поставлене питання: "Скажіть, незалежно від того, кого із кандидатів Ви підтримуєте, на Вашу думку, хто все-таки переможе на виборах і стане майбутнім президентом України?".
За прогнозами українців, на перші позициї виходять ті ж кандидати: Порошенко, Тимошенко та Кличко. Хоча, за умови достатньо високого рейтингу, у перемогу Кличка виборці вірять дещо менше, ніж у перемогу Тимошенко. Майже близько половини – 48,7% від усіх опитаних, не змогли відповісти на дане питання і спрогнозувати, хто стане наступним Президентом України.

13 % УКРАЇНЦІВ НА ВИБОРЧІ ДІЛЬНИЦІ НЕ ПІДУТЬ
Водночас опитування показало, що близько 82% виборців готові чи скоріше готові взяти участь у голосуванні на виборах глави держави, близько 13% сказали, що не прийдуть на виборчі дільниці.

Дослідження проводилося по всій території України методом особистого інтерв'ю за місцем проживання респондентів. Метод відбору респондентів – квотна вибірка (за ознаками: вік та стать).

Статистична похибка вибірки (довірчий інтервал) складає +/– 2,2%.

Нагадаємо, 22 лютого Верховна Рада відправила Віктора Януковича у відставку і призначила вибори на 25 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
громада Показати IP 5 Березня 2014 16:14
Тільки не Юлю!!!!!!!!!!!!! Треба взагалі розпочати всеукраїнську акцію - Україна без Тимошенко у політиці!!!
Андрій76 Показати IP 5 Березня 2014 16:31
А давайте Путіна поставимо чи Медведєва?..Може хоч тоді цій"махновщині" і анархії прийде кінець і у країні буде порядок...
86 до Андрій76 Показати IP 5 Березня 2014 19:29
коментар було видалено
Ігор Показати IP 5 Березня 2014 16:32
Крім Порошенка, адекватних кандидатів тут немає. Додає радості і те, що комуніст Симоненко набрав в 2 рази більше, ніж неонацист Тягнибик.
Данило Показати IP 5 Березня 2014 16:37
Данильчука в президенти!
в казарму до Данило Показати IP 5 Березня 2014 16:39
на місце дислокації.а не тролити тут
небайдужий Показати IP 5 Березня 2014 16:40
Чомусь забули про Литвина, у 2014 році Україні як ніколи потрібен Литвин
Квітка Показати IP 5 Березня 2014 16:40
Тільки не Порошенка, він на 5 каналі транслював найбільш корумповане агенство лісових ресурсів "Лісовий патруль" - брехлива програма! Кличко - Президент! Він проєвропейский, він не розуміє, що таке хабарі.
Я Показати IP 5 Березня 2014 16:50
А зачем нам президент? Теперь решает все Верховна Рада! В НАТО-будь ласка, в губернатори олігархів-вперед, война з рускими, яких в криму небачили, пенсії работающим пенсіонерам урезать на 50%, а чем пропонують розрахуватись за кредит МВФ -поцікавтесь..........Думайте люді!!!!
Гость Показати IP 5 Березня 2014 16:56
ДО Я, а які пенсії пенсіонерам урізати,Ці, що одержують 1000 грн і 1000 зарплати. Чи ці,що одержують 5 тисяч і 10 тисяч зарплату,- скажи розумнику.А, що групи покупляли інваліди -сидять на групах, одержують пенсії і зарплати,то цим можна .Да.Чи як ти думаєш зробити
єхх Показати IP 5 Березня 2014 17:18
Президентом буде той - кого поставить Захід, їм потрібно окупити вкладені гроші в Євромайдан! І цілком ймовірно що ним стане пан Кличко, і війде в історію - як самий тупий президент боксер з німецьким громадянством. Мені шкода мою Україну
Рекс до єхх Показати IP 5 Березня 2014 19:03
Не мели дурниці (ти . більше усього , брав гроші і їздив на антимайдан) - президентом буде та людина, яку запропонує Майдан і підтримає народ
єхх до Рекс Показати IP 6 Березня 2014 00:38
Знаєш, якби я знала чим це все обернеться для Украіни - то із зідоволенням поіхала на антимайдан. саме з Євромайдану почався розкол мирноі краіни. І доречі, майдан вже достойно вибрав нову владу, і ти сам бачиш до чого це приводить.
противсіх Показати IP 5 Березня 2014 17:29
Треба знову вводити графу "проти всіх". Люди не ходять на вибори або, кривлячи душею, голосують за менше зло. Немає кандидатури. Порошенко - це гоголівський поміщик, якому треба лежати в гамаку і поруч ставити лакея, щоб проганяв мухи. Цей персонаж нічого не зробить для людей, не зробивши собі вдвічі більше. А Тимошенко?.. Навіщо повертатися в минуле? У нас достатньо ходячих рудиментів. Кличко? Не смішіть мої капці. А Тягнибик налякав світ і москалів вишиванками, як дивізія "СС - Галичина" - свастикою. Вишиванка - не спецодежа зварника чи сажотруса, а національне вбрання, яке одягається на великі свята. Проїдьте Німеччину від Дрездена до Ольденбурга, чи ви побачите німця в шкіряних штанях і ликах. Хіба що пастуха овечок в німецьких Альпах.
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 17:30
По-перше, згідно діючою Конституцією України 1996(2004) діючий президент на даний час Яник, як би хто не хотів іншого. Вибори в травні є незаконними і це, хвала Богу, єдиний шанс українців, якщо вони не прийдуть на вибори, врятувати країну, ні, не від самозванців, а від набраних кредитів, тому що їх треба буде повертати, окрім того що умови отримання кредиту начисто вбивають всю економіку держави та саме населення. Замороження зарплат, підвищення квартплати, пенсійного віку і т.п. Думайте, ще не пізно!!!
.... Показати IP 5 Березня 2014 17:43
Правий сектор на своїй сторінці офіційно заявив - що тих хто не піде на вибори - силою притянуть за коси! Ось вам і демократія!
мирумир до .... Показати IP 5 Березня 2014 17:52
Ну хіба що Майю за коси і Волинь у виборах ніц не варта, так, лише для рапорту місцевих політиків. Центр, Схід, Крим з їхнею щільністю населення, будуть все вирішувати!
Любомльчанин Показати IP 5 Березня 2014 18:52
ТЯГНИБОКА В ПРЕЗИДЕНТИ - ТІЛЬКИ ВІН МОЖЕ ПІДНЯТИ УКРАЇНУ З КОЛІН
лучанин до Любомльчанин Показати IP 5 Березня 2014 19:30
А ******** б ви вже з своїм тягнибаксом ********* провокатором! Він нещасну Україну зможе тільки поставити на коліна.((
Лучанин до Любомльчанин Показати IP 5 Березня 2014 19:38
А інших поставити на коліна да???!!! Не тре-ба нам такого!!!
Любомльчанин до Лучанин Показати IP 5 Березня 2014 19:50
А інші ( ригі, комуняки), самі стануть на коліна - будуть прощення просити в українського народу... Ми, може й пробачимо, а ось. Бог, навряд чи
хаха до Любомльчанин Показати IP 6 Березня 2014 00:42
Він один з тих хто поставив Украіну на коліна!!!! З тягнибоком ми замість звичайного привіт говоритимо - зіг хайль!
ЦВК Показати IP 5 Березня 2014 19:42
Будьте обережні і особливо не вірте цім першим опитуванням! Таке зараз роблять для зондування ситуації по регіонах, а потім побачите як все різко буде мінятись на користь Юлі! Краще своє слово сказати біля скриньки і не допустити Тимошенко до влади!!!
Петро Показати IP 6 Березня 2014 09:53
Прочитавши коментарі писак, особливо анонімів і прротивсіхів не можу мовчати, тому що ви, саме ви своїм лицемірством і підлабузництвом привели до влади бандитів, а ваші коментарі не варті обговорень, а на моє тверде переконання враховуючи реалії сьогодення Президентом України повинен бути дипломат, господарник, виважена і достойна людина ПЕТРО ПОРОШЕНКО!!!!!!!!!!!
веталь Показати IP 6 Березня 2014 11:56
Тут багато провокативних розмов.Не треба допомагати ворогам.
Депутатка Показати IP 7 Березня 2014 20:26
Якщо Правий сектор притягне силою за коси тих, хто не захоче прийти на вибори, то правильно зробить! Бо вже заї....ли ті нейтрали, противсіхи і решта деб....лів, які раз на 4 роки не можуть і не хочуть підняти свої хохляцькі ср...ки і піти проголосувати! І після того, як 150 людей - справжніх героїв віддали свої життя за усунення режиму Яника, ще знайдуться ті, хто не піде на вибори??? Якщо так, то треба вирахувати тих, що не проголосують і виселити в примусовому порядку в Парашу, бл....дей тих! Бо через таких собак ми будемо мучитися і далі. Не ходити на вибори можуть дозволити собі громадяни економічно розвинутих країн. А ми такими є????????????????????????????????????????????????????????????
Олег Показати IP 10 Квітня 2014 07:00
А де Богомолець? Чому її немає? Ці всі хапути вже задовбали
Олег Показати IP 10 Квітня 2014 07:01
Хапуги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus