USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Вітаю «Волинь» із заслуженою перемогою», - тренер «Дніпра»

23 Жовтня 2016 08:00
Тренер "Дінпра" Дмитро Михайленко прокоментував матч 12 тур Ліги Парі-Матч "Волинь" - "Дніпро".

Про це повідомляють у прес-службі ФК "Волинь".

Нагадаємо, 22 жовтня "Волинь" перемогла суперника з рахкноум 3-0.

- По-перше, хотілося тричі перепросити кожного з вболівальників "Дніпра", які приїхали до Луцька в таку погоду. І двічі вибачитися перед тими нашими вболівальниками, хто дивився трансляцію.

Інший момент… Є два типи футболістів. Перші віддають всі сили, всі емоції, аби підтримати команду. І є інший тип – ті, хто використовує команду, аби виглядати краще. В такий важкий період для "Дніпра" ми з часом зрозуміємо, хто з них гідний захищати честь міста і кольори "Дніпра". Так, це важкий момент, своєрідний екзамен для них і для нас, аби збагнути, хто буде грати тут. Можливо, це буде молодь.

Стосовно гри, то я хотів би привітати "Волинь" із перемогою.


Раніше Інформаційне агентство волинські Новини повідомляло, головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний у своєму коментарі розповів, що задоволений віддачею і чоловічим характером гравців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 23 Жовтня 2016 08:59
Я хотів би привітати "Волинь" із такою бажаною перемогою....!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus