USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Віталій Кличко – знову чемпіон світу. ПОВНЕ ВІДЕО ПОЄДИНКУ

13 Жовтня 2008 09:18
Достроково, перемогою українського спортсмена, закінчився 11 жовтня бій Віталій Кличко – Самюель Пітерс за чемпіонський пояс за версією WBC (Світова боксерська рада). Про це повідомляють «Волинські Новини».
Вісім  раундів Віталій Кличко демонстрував очевидну перевагу, його суперник не довів практично жодного удару, крім 6-го і 7-го раунду, коли Пітер спробував переламати хід двобою.
Наприкінці восьмого раунду Самюель Пітер одержав останні два міцні удари, але не впав у рингу – відбув перерву і не зміг встати на 9-й раунд.
«Я не форсував події. Не хотів ризикувати. Це рішення виявилося правильним. Тепер наша з братом мрія збулася: і я, і він – володарі чемпіонських титулів у суперважкій вазі. Шалено радий», – розповів Віталій Кличко в інтерв’ю німецькому телеканалу RTL.
У свою чергу, чемпіон IBF і WBO в суперважкій вазі Володимир Кличко назвав перемогу старшого брата неймовірною. «Повернутися на ринг після чотирирічної перерви і одержати таку впевнену перемогу... Це неймовірно. Я пишаюся братом. Віталій довів, що він найкращий», – наголосив Брат-2.
«Віталій влаштував нам унікальний спектакль, показавши, з якого тіста зроблений. Його нестандартна техніка поставила Пітера в безвихідь, та і будь-якого суперника  поставила б. Проте його удари не були  такі хороші, як я сподівався, але зараз це вже не важливо. Віталій ще молодий, у нього все попереду», – переконаний тренер Віталія Фріц Здунек. 
Довідково:
Бій за звання чемпіона світу за версією WBC, що проходив пізно ввечері 11 жовтня в німецькій столиці, завершився надупевненою перемогою українського боксера Віталія Кличка. 
Отож, брати Клички практично монополізували чемпіонські титули у суперважкому дивізіоні – у розпорядженні родини Кличків є пояси WBC, IBF і WBO. 
Пояс WBA поки що належить росіянинові Миколі Валуєву, а титулом чемпіона на лікарняному (за версією цієї ж організації) володіє узбек Руслан Чагаєв.
За матеріалами: allboxing.ru
Частина 1. (30 хвилин, ~120 Мегабайт)

Частина 2. (21 хвилина, ~100 Мегабайт)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2008 13:49
Ще б один-два раунди і точно був би нокаут.. еххх.. шкода шкода що Пітер зарано здався :)
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2008 21:11
Да куда-там... васю прокачали на полную... мне кажецо стоял бы
Vlad Показати IP 14 Жовтня 2008 23:20
Дуже дякую за це відео.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus