USD 40.75 41.10
  • USD 40.75 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Волейболістки «Континіум-Волинь-Університету» розгромили лідера чемпіонату

2 Лютого 2013 09:37
У 9 турі Чемпіонату України з волейболу Суперліги серед жінок волинські волейболістки «Континіум-Волинь-Університету» на своєму майданчику зустрілися з фаворитом южненським «Хіміком» і перемогли з рахунком 3:0.

Початок гри був не досить обнадійливим для лучанок – 4:1 на користь гостей, такий перебіг подій зовсім не додавав оптимізму. Утім, зібравшись із силами і дослухавшись до порад головного тренера Богуслава Галицького, наші волейболістки змінили перебіг гри і, коли рахунок став 11:9, впевнено дотримали перевагу до кінця партії – 25:20.

На початку наступного сету перевага була за волинянами, але команда з Южного зуміла вирівняти ситуацію і гра йшла очко в очко. Та зрештою, наші волейболістки продемонстрували волю і характер і здобули перемогу і у цій партії – 25:19.

Не змогли схилити шальки терезів на свою користь одеситки і наступного сету волинянки довели почату справу до логічного кінця – 25:18. Переможне очко здобула Анна Степанюк. Нагадаємо, це була лише друга поразка у сезоні діючого чемпіона «Хіміка»

Сьогодні, у суботу, 2 лютого ВК «Континіум-Волинь-Університету» зіграє другу гру з южненським «Хіміком».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
FanaTIK Показати IP 2 Лютого 2013 13:56
Сплюньте! Щоб сьогодні не "влетіли", бо вони так вміють...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus