USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі волейболістки продовжили розгром «Регіни»

25 Жовтня 2014 16:16
У матчі-відповіді третього туру луцький ВК «Континіум-Волинь-Уінверситет» вдруге переміг на власному майданчику рівненську «Регіну». Як і першого дня рахунок був 3:0, але картина гри обох поєдинків кардинально відрізнялася.

Першу партію лучанки розпочали активно, лише до першого технічного тайм-ауту гості чинили бодай якийсь опір – 8:5. Після «Регіна» посипалася – 25:12.

Та вже у другому сеті підопічні Валерія Пархоменка довели, що не збираються здаватися без бою. Команди фактично до другої технічної перерви йшли м’яч в м’яч – 16:13. Але кінцівку партії взяли господарки майданчика – 25:21.

Ще гострішим протистояння стало в третьому відтинку гри. Примітно, що команди знову йшли нога в ногу - 8:8, 9:9, 11:11, 12:12. А ще трішки ввело в паніку місцевих вболівальників той факт, що до 16-очкової позначки першою добралась «Регіна» - 14:16. Однак цю незначну перевагу гості встигли розтринькати до фінального свистка – 25:21.

«Не маємо ми ще стабільної гри. Першу партію виграли 25:12 і думали, що вже можна грати тільки на помилках суперника. Згубилася атака, вчора блокували 80% атак, а сьогодні не могли. Швидкості не вистачає, - коментує гру тренер лучанок Богуслав Галицький. - А з такою грою ми далеко не заїдемо. Потрібно грати на повну силу і з сильними і зі слабкими суперниками».

В інших матчах туру теж не сталося несподіванок. Усі фаворити протистоянь теж, не програвши жодної партії, перемогли. Так, южненський «Хімік» на виїзді здолав запорізьку «Орбіту», а «Сєвєродончанка» у Чернігові місцевий «Педуніверситет-ОШВСМ». Не склало труднощів і тернопільській «Галичанці» вдома здобути звитягу над вінницьким «Медуніверситетом».

Після трьох турів команди Суперліги розділилися на два полюси. Рівне, Вінниця та Чернігів не мають жодного очка у своєму активі. А перше і п’яте місце розділяє лише шість очок. Луцька «Волинь» - якраз п’ята з активом у 12 очок.

«Добре, що взяли шість очок, але попередні ігри у Вінниці та в Тернополі ми краще зіграли. Ми виграли тільки через те, що сильніші технічно: ми маємо сильніші удари, до яких «Регіна» не звикла», - розповідає ліберо ВК «Континіум-Волинь-Університет» Анастасія Карасьова.

У четвертому турі волинянки в Чернігові проекзаменують новачка елітного дивізіону - «Педуніверситет-ОШВСМ». Матчі відбудуться 31 жовтня та 1 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВБОЛІВАЛЬНИК Показати IP 25 Жовтня 2014 19:19
дівчата звичайно молодчини а volynnewsварто було висвітлювати також матчі наших БАСКЕТБОЛІСТОК вони на це тожак заслуговують!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus