USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Володарем Кубка Луцька 2013 став «Луцьксантехмонтаж №536». ФОТО

25 Жовтня 2013 12:12
Фінальний матч Кубка міста Луцька з футболу 2013 року відбувся на стадіоні «Підшипник» 24 жовтня. Захід організували комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з Федерацією футболу міста, - повідомили у прес-службі Луцькради.
Перемогу за головний трофей–красень виборювали команди «Торпедо» (тренер Анатолій Міщук) і «Луцьксантехмонтаж № 536» (Василь Кохановський).
Із перших хвилин матчу розпочалася справжня футбольна баталія. Команди без розвідки поперемінно штурмували ворота суперників. Першими відкрили рахунок торпедівці. Відзначився Дмитро Дмитрук. Через декілька хвилин, один із найдосвідченіших гравців у складі сантехмонтажівців,Тарас Кабанов відновив рівновагу.
Через п’ять хвилин торпедівці у штрафному майданчику порушують правила проти Тараса Кабанова і головний суддя матчу Володимир Журибіда призначає 11-ти метровий штрафний удар. Його чітко реалізовує сантехмонтажівець Сергій Матюк, який, до слова, цього дня святкував свій день народження. Під завісу першого тайму, гарматним ударом з-за меж штрафного майданчика, Андрій Пушкарчук робить рахунок матчу 3:1 на користь команди Василя Кохановського.
У другому таймі - абсолютна перевага сантехмонтажівців. На голи Тараса Кабанова, Вадима Шостака і Романа Крота торепедівці відповіли тільки одним у виконанні Володимира Майструка.
Отже, у підсумку перемогу здобула більш досвідчена команда - «Луцьксантехмонтаж №536» з рахунком 6:2, а з нею і звання володаря Кубка міста.
По закінченню фінального матчу заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець привітав футболістів, тренерів і вручив Кубок і диплом переможця Луцька 2013 року капітану команди сантехмонтажівців Сергію Матюку.
Призи і дипломи від Федерації футболу міста були вручені Сергію Матюку і торпедівцю Володимиру Майструку, яких визнано кращими гравцями фінального матчу.
Організатори також нагородили призами головного суддю і його асистентів Володимира Мадзея і Григорія Силюка, які чітко здійснили арбітраж матчу.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus