USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» - «Авангард»: 2:1

3 Листопада 2017 18:34
Поєдинок 20-го туру Чемпіонату України серед команд першої ліги між «Волиню» та краматорським «Авангардом» розпочався на луцькому стадіоні «Авангард» о 16:00.

У матчі першого кола між цими командами була зафіксована мінімальна перемога господарів з рахунком 2:1. В попередньому турі волиняни поступилися «Балканам», «Авангард» зумів завоювати нічию у домашньому матчі проти «Геліоса», повідомляє клубна прес-служба лучан.

Зустріч обслуговувала суддівська бригада зі столиці на чолі з Олексієм Деревінським з Києва.

Лучанам вдалося здобути важливу перемогу завдяки голам Нича (який на початку другого тайму залишив команду в меншості) та Марушки у кожному з таймів, поміж голами "Волині" у складі гостей відзначився Собко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 3 Листопада 2017 19:35
може хоч в другій лізі волинь буде стабільним середняком з такою грою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus