USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» буде судити найсуворіший арбітр

9 Квітня 2014 14:17
Комітет арбітрів призначив суддівські бригади на матчі 25 туру Прем'єр-ліги України з футболу. Головним арбітром матчу між маріупольським «Іллічівцем» та луцькою «Волинню», який відбудеться у п’ятницю 11 квітня (17.00), буде дніпропетровець Віталій Романов.

Цей суддя народився 12 лютого 1980 року. Суддівську кар`єру розпочав у 1997 році. Матчі Прем'єр-ліги обслуговує з 2010 року.

У цьому сезоні Романов обслуговував вже 6 поєдинків Прем`єр-ліги, у яких показав 36 жовтих та 6 червоних карток. До слова, Романов працював і на двох матчі «Волині».

У Луцьку 20 вересня «Волинь» приймала той таки «Іллічівець» (1:0, 4 попередження лучанам та червона картка Шумахеру). А 24 листопада Романов відсудив гру у Сімферополі – «Таврія» - «Волинь» (2:2, 2 пенальті у ворота кримчан, по п’ять попереджень обом командам, два вилучення у складі «Таврії» і вилучення у «Волині» Парцванії).

Асистенти арбітра у грі лучан із маріупольцями – Олег Дробітько (Полтава) та Едуард Курцеба (Одеса)
Додаткові асистенти арбітра – Сергій Лисенчук (Київ) та Дмитро Бондаренко (Одеса). Четвертий арбітр – Віталій Сухін (Одеса).
Інспектор ФФУ: Володимир Туховський (Сімферополь)
Делегат ФФУ – Володимир Володін (Херсон).

Поєдинок молодіжних команд обслуговуватиме Дмитро Бондаренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus