USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Волинь» - «Дніпро» - нічия. ВІДЕО

31 Березня 2013 20:17
«Волинь» зіграла і нічию з дніпропетровським «Дніпром» у Луцьку. 1:1 - з таким рахунком 31 березня закінчився матч поміж цими командами у 22 турі української Прем'єр-ліги.

У першій половині гри значну активність на полі проявили підопічні Хуанде Рамоса. Утім, через надмірні старання обох команд у грі було аж три вилучення. Першим поле покинув Дуглас. Він збив нападника «Волині» Душана Савича у власному карному майданчику, що було розцінено арбітром, як «фол останньої надії».

Бразильцю вручили червону картку, а Ерік Бікфалві реалізував пенальті.

Попри те, навіть у меншості підопічні Рамоса йшли вперед. Щоправда, атакувала й «Волинь». І коли вже здавалося, що в першому таймі голів не буде, Джуліано, на другій компенсованій хвилині, таки змусив Максима Старцева виймати м'яч із воріт.

В другій 45-хвилинці гості продовжували тримати «Волинь» у напрузі. Тим часом підопічні Анатолія Демяненка фактично перейшли у контратакуючу гру.

Надалі доля грати у меншості спіткала луцьку команду - на 60-й хвилині пішов відпочивати Сілвіу Ізворану, ще приблизно за десять хвилин поле покинув Ванче Шиков.

Зрештою, до закінчували гру команди 9 (Волинь) на 10 (Дніпро) гравців. Однак навіть будучи у більшості гості більше забити так і не зуміли. Що ж до «Волині», то вона контратакувала, а одного разу дніпряни ледь не забили у власні ворота: Артем Федецький зрізав м`яч у стійку.

Волинь - Дніпро 1:1

Голи: Бікфалві (з пенальті), 22 - Джуліано, 45+2

Волинь: Старцев, Масло, Ізворану, Насонов, Ілієв, Занев, Шиков, Бікфалві (Овонікоко, 66), Приндета, Савич, Бабир (Скоба, 77)

Дніпро: Лаштувка, Чеберячко, Дуглас, Федецький, Мандзюк, Ротань (Канкава, 36), Кравченко (Кобахідзе, 68), Кулаков (Калинич, 46), Джуліано, Селезньов, Матеус

Попереджені: Ілієв, Ізворану, Насонов, Старцев - Селезньов

Вилучені: Ізворану, 59 Шиков, 70 - Дуглас, 21
22vlddg по landsgraaf
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 31 Березня 2013 21:09
Волинь це просто лажа! Фола не було, сімулянти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus