USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Волинь»-«Іллічівець». 1-й тайм: Без голів

12 Квітня 2013 17:58
Перший тайм між «Волинню» та «Іллічівцем» закінчився з рахунком 0:0. Матч відбувається у рамках 24 туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги у Луцьку 12 квітня.

1-й тайм «Волинь»-«Іллічівець» - 0:0

Склад «Волині»: Старцев, Сімінін, Приндета, Масло, Насонов, Ізворану, Шандрук, Пилипчук, Овонікоко, Савич, Суботич.

Склад «Іллічівця»: Худжамов, Полянський, Шевчук, Ярошенко, Фомін, Яворський, Федотов, Іщенко, Ордець, Путівцев, Бутко.

Поле ще перед грою виглядало не найкращим чином, адже дощ поливав його досить рясно. На початку гри команди обмінялися ударами вище воріт. Більш-менш небезпечний момент мав маріуполець Федотов, який замикав передачу з флангу, але мимо.

На 10 хвилині Фомін впав в штрафному лучан, свисток рефері налякав глядачів: невже пенальті? Натомість рефері показав «жовту» нападнику за симуляцію.

Гра відзначалася великою кількостю боротьби. Перші 15 хвилин «азовці» виглядали жвавіше і намагалися шукати шляхи до воріт через фланги і навіси.

Ярошенко небезпечно подав штрафний, але м’яч від захисників волинян залишив межі поля. Кутовий закінчився ударом гостей у площину воріт, але на місці був Старцев.

На 32-й хвилині Насонов з лівого флангу, «як на тарілочці», виклав м’яч на голову Суботичу, якому ніхто не заважав! Але нападник волинян пробив сильно, але по центру і Худжамов зреагував, добивати міг Савич, але нерозторопність македонця та захисники завадили відкрити рахунок у матчі. Це був найнебезпечніший момент за півгодини гри.

На 41–й хвилині непоганий шанс мав Полянський, після помилки волинських захисників, але м’яч зрізався з ноги і розминувся з воротами.

На останній хвилині першого тайму гості здобули право на штрафний удар. Ярошенко подав, але «шкіряний» вкотре розминувся з головами маріупольців.

Отож після 45-ти хвилин гри нічия 0:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus