USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Іллічівець» - «Волинь» - 1:2

26 Липня 2014 20:43
Сьогодні, 26 липня, пройшов матч Прем'єр-ліги між "Волинню" (Луцьк) та "Іллічівцем" (Маріуполь). Грали у Луцьку на стадіоні "Авангард", - про це повідомляється на офіційному сайті ФК "Волинь".

Нагадаємо, напередодні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що Прем`єр-ліга визначилася із перенесенням міста проведення перших двох поєдинків «Іллічівця». Тому матч мав статус виїзного для «хрестоносців» і домашнього для азовців.

У стартовому складі «Волині» вийшло відразу шість нових облич – Жуніч в центрі, а Воронін – на лівому фланзі захисту, Бабенко та Федорчук в центрі півзахисту, Кобахідзе – на фланзі, а Бохашвілі - у нападі.

Матч розпочався без розвідки (суперники два тижні тому двічі зіграли один з одним на зборах) та із атак «хрестоносців» проте номінальні «господарі» відбивалися без понадзусиль. Більше того, на 6-хвилині азовці неочікувано вийшли вперед – за гру рукою у власному карному Скрипак вказав на «точку». Кулач виконав пенальті добре, ще краще зреагував Кичак, але Артему забракло зовсім трохи, аби відбити пенальті – 0:1.

Гол щось надламав у настрої «Волині» й увесь перший тайм «хрестоносці» намагалися зламати захист «іллічів». «Волиняни» подали шість кутових і подали принаймні стільки ж небезпечних штрафних з флангів, але користі від цього було небагато. Запам’яталася у першому таймі ще неймовірна спека, гаряча підтримка 17-го сектору та удар Кобахідзе зі штрафного - сильно і за півметра від поперечини.

Віталій Кварцяний в перерві втрутився у хід поєдинку і замість Мемешева вийшов Задерецький, а Олег Гуменюк замінив Бохашвілі. Відповідно Кобахідзе почав діяти в атаці.

Утім, істотних дивідендів «Волині» ці заміни не принесли – на полі йшла справжня чоловіча «рубка». «Іллічівець» жорстко зустрічав в центрі, тому гра вряди-годи переривалася на виходи медиків на поле.

Лучани спробували бити з дальніх і середніх дистанцій, але постріли Еріка та Гуменюка, Гальчука не здивували. Федорчука замінив Дмитро Козьбан і ця заміна мусила посилити атаку «хрестоносців».

Перший найкращий момент господарі створили на 75 хвилині – Ерік обігрався із Задерецьким й пробив з лінії штрафного. Якби у кут – бути голу, а цього разу Гальчук впевнено зреагував і трибуни розчаровано зітхнули.

Лучани під кінець матчу додали гостроти біля володінь Гальчука, хоч наприкінці матчу тільки Кичак в останній момент врятував свою команду від дублю від Кулача.

Невеличкий штурм «автобуса» азовців вдався – Козьбан заробив штрафний за 25 метрів від воріт і Бікфалві нагадав про себе футбольним естетам. Ерік наче рукою закинув кулю в правий від Гальчука кут воріт – 1:1.

Вболівальники заспівали «Волинь моя, сонячна», женучи своїх улюбленців вперед. І "хрестоносці" послухали своїх фанів. Бабенко виконав подачу зі штрафного і м`яч, оминувши волинян й азовців, залетів у дальній кут воріт Гальчука!

Матч завершився вольовою перемогою лучан.



У складі „Іллічівця": Гальчук, Бутко, Путівцев, Мишнєв, Кулач, Іщенко, Чурко, Гринь (Федотов 85), Оберемко (Яворський 81), Тотовицький, Чижов.

У складі "Волині": Кичак, Бохашвілі (Гуменюк 46), Годований, Кобахідзе, Жуніч, Бікфалві, Мемешев (Задерецкій 46), Федорчук (Козьбан 70), Бабенко, Воронін, Сімінін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гусь Показати IP 26 Липня 2014 23:25
молодці хлопці!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus