USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» - «Карпати»: до дербі готові. ФОТО

17 Серпня 2013 09:32
Й історичні чинники, і нинішнє турнірне становище команд-суперників останнього матчу 6-го туру дає підстави назвати його дербі, а також центральним матчем туру. І «Волинь», і «Карпати» нині в кінці турнірної таблиці. «Волинь» загальмувала після вдалого старту, а «Карпати» цьогоріч ще не перемагали. Повідомляє прес-служба луцької команди.

Обидві команди стартували в сезон надзвичайно видозміненими (передусім кадрово) й дотепер шукають власну гру. У складі обох команд дискваліфікованих немає, частина гравців заліковують ушкодження й стосовно кадрів у тренерів проблем не буде. Утім, обережніше із попередженнями в цьому матчі слід бути трьом гравцям «Волині» - Шикову, Масло та Шершуну, у яких по три попередження. В «карпатівців» по два «гірчичника» встигли схопити Бартулович та Голодюк.



Всього у чемпіонатах України суперники зустрічалися 18 разів. Ці матчі – справжні дербі, бо тільки одного разу «Волинь і «Карпати» ділили очки – у липні 2012-го. Дев`ять звитяг за «Карпатами», вісім – за «Волинню». Різниця голів – 19:17 на користь суперника «хрестоносців». Найкращими бомбардирами «Волині» у матчах проти «Карпат» є два Володимира - Мозолюк (3 голи) та Дикий (2 голи).

«Карпати» переважають в останніх сезонах. Після повернення в Прем`єр-лігу «Волині» ще не вдавалося перемогти львів`ян: п’ять поразок у шести матчах. Торік «Волинь» була близькою до перемоги і тільки диво дозволило «Карпатам» поїхати із Луцька з нічиєю.



Це вже друга дуель Кварцяного та Севідова у цьому році. І знову результат матчу матиме визначальний характер для обох команд. У травні «Волинь» Кварцяного в очній дуелі (1:1) в Ужгороді позбавила шансів «Говерлі» Севідова залишитися в УПЛ (щоправда ужгородці після втручання інших аргументів таки грають в еліті) й водночас дозволила «Волині» та «Карпатам» остаточно вирішити питання прописки в УПЛ. І ось - нова зустріч цих тренерів, які давно знаються і вивчили один одного досконально.

Севідов перед матчем поділився добрими новинами – пацієнтів в лазареті «Карпат» поменшало. З нього «виписали» Савченка, Гудиму, Пашаєва і Ткачука. Крім того, тренер пообіцяв «зробити все можливе для того, щоб привезти з Луцька першу перемогу».



Отже, 19 серпня, 19.00, стадіон «Авангард». Квитки уже продаються в касі стадіону.

Головний арбітр матчу – Дмитро Кутаков із Броварів. Телетрансляцію вестиме канал «2+2», коментуватимуть поєдинок Володимир Звєров та Дмитро Поворознюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Свідомий Показати IP 17 Серпня 2013 09:47
Та програє Луцьк 1:3... Львів сильніший
Сергій Показати IP 17 Серпня 2013 10:10
2:1, Волинь зробить лемків!!!
ФАН Показати IP 17 Серпня 2013 10:49
ПІСЛЯ КОВЕЛЯ ЯКОСЬ СТРЬОМНО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus