USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

"Волинь"-"Таврія": Таких важливих матчів давно не було, - Кварцяний

24 Березня 2010 16:02
Наставник луцької «Волині» переконує, що у всеозброєння готовий до півфінального матчу із «Таврією» - матчу, якого за вагою досі його команда ще не мала.
- Віталію Володимировичу, матч з сімферопольською «Таврією» буде найважливішим у вашій кар\'єрі тренера?
- Ну, напевно, так. Хоча свого часу були і інші важливі матчі, але останнім часом поєдинків такої ваги вже давно не було.
- Команда програла в одному з останніх матчів чемпіонату. Це наслідок підготовки «Волині» до півфіналу Кубка України?
- У деякій мірі – так. Футболісти ж не роботи, теж розуміють, що для нас найважливішим матчем зараз є поєдинок з «Таврією».
- У Луцьку вже відчувається ажіотаж довкола цього поєдинку?
- Так, всюди чути розмови про майбутній матч. Це повинно додатково мотивувати наших гравців.
- Самі якийсь мандраж відчуваєте?
- Звичайно, нервую, обдумую різні варіанти гри проти «Таврії». Але все доки в межах розумного.
- Ви поза сумнівом вже вивчали «Таврію». Які головні козирі цієї команди ви могли б виділити?
- В першу чергу, уміння сімферопольців грати у високому темпі значну частину матчу. У «Таврії» добре поставлена командна гра, і всі свої дії на футбольному полі гравці роблять на дуже високій швидкості. Ось якщо ми зуміємо не програти їм саме в швидкості, думаю, у нас будуть хороші шанси на успіх.
- Керівництво передбачило якісь преміальні за вихід у фінал Кубка України?
- Так. Але якісь конкретні суми я озвучувати не хотів би. Скажу лише, що йдеться про вельми солідні преміальні для наших футболістів.
- Перед знаковими поєдинками деякі тренери дають різні обіцянки, наприклад, поголити вуса або відпустити бороду. Не хотіли б і ви, відомі своєю харизмою, якоюсь такою обіцянкою додатково підстьобнути своїх футболістів?
Не цього разу. Гравці повинні думати про майбутній матч, а не про якісь мої екстравагантні обіцянки. Я можу і без цього знайти методи впливу на футболістів і налаштувати їх як слід на гру. І повірте, що я все зроблю, аби вони вийшли на матч з «Таврією», як на останній бій у своєму житті.
За матеріалами сайту ФК «Волинь»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ChESTEEr Показати IP 24 Березня 2010 23:16
Так дійсно це могла б бути гра , яка увійде в історію , як перший фінал кубку для Волині , але наші хлопці не спромоглись перемогти Таврію ,хоча показали гарну гру , бажаю їм покращити результат в наступному кубку, Волинь вперед!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus