USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» з Кварцяним і Дем'яненком – дві різні команди. Луцьк залишає воротар

8 Січня 2014 08:33
Певний час відновлюючись після травм, не граючи в основі «Волині», її воротар Денис Шеліхов планує повернутися назад до «Дніпра». Принаймні про такі свої бажання він розповів у інтерв'ю. Та й на збори футболіст планує їхати саме з цієї командою.

Зауважимо, Шеліхов повернувся до Волині на початку осені: його орендували в "Дніпра".

Так, 24-річного голкіпера Дениса Шеліхова свого часу кликали до молодіжної збірної України, але голосно заявити про себе він зумів на клубному рівні , виступаючи, власне, у "Волині ". Повернувшись до рідного "Дніпра" і почавши виступати у складі, воротар навесні минулого року отримав травму - і вибув з ладу на достатньо тривалий термін. Відновитися - відновився , а ось у Прем'єр- лізі більше не грав. Тим не менш, в бесіді з журналістом FootBoom.com гравець назвав минулий 2013 -й рік непоганим, і ось чому:

- Отримавши досить серйозну травму коліна на тренуванні з "Дніпром", я зрозумів , що вибув надовго. Зазвичай від пошкоджень подібного характеру відновлюються по півроку, я ж, завдяки допомозі докторів і фізіотерапевтів "Дніпра", вже через три з половиною місяці почав тренуватися. Потім переїхав до Луцька, де в оренді почав набирати форму через ігри . Так що, загалом-то, рік був непоганий .

- Минулий ваш приїзд до Луцька все ж був більш вдалим: ви виступали в основі команди Анатолія Дем'яненка . Розраховували на те, що будете грати у воротах першої команди, вирушаючи у "Волинь "?

- Я про це не думав: все-таки "Волинь" при Дем'яненко і Кварцяному - дві абсолютно різні команди. Звичайно, добре було б грати в Прем'єр- лізі, але головне - бути у формі. Я виступав у молодіжному складі, практика була постійною - це головне. Я йшов в оренду саме за цим.

- Де проводите свою відпустку ?

- Спершу з'їздили за кордон, туди, де тепліш, з друзями, здорово відпочили. Потім повернувся до Дніпропетровська, де підтримую форму.

- Які ваші подальші футбольні плани? Подейкують, у ваших послугах зацікавлений маріупольський " Іллічівець", який шукає голкіпера.

- Ні, пропозиції не було, про зацікавленість маріупольців я дізнався з інтернету. Розмови ходили - так, але ніякої конкретики. На даний момент складно сказати, як все буде розвиватися, але думаю, що рік буде хорошим і все буде йти здорово.

- На збори поїдете з "Дніпром"?

- Так, у всякому випадку говорять, що на мене дуже розраховують. Так що планую відправитися на збори з командою. А там далі - видно буде. Якщо все складеться позитивно, то, зрозуміло, хотів би грати в "Дніпрі" - адже це практично моя рідна команда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus