USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

«Волинь» зіграла у бойову нічию з «Колос» Ковалівка 1:1

6 Жовтня 2018 19:17
Виїзний матч між ФК «Волинь» та «Колос» Ковалівка відбувся 6 жовтня у селі Ковалівка Васильківського району Київської області.

Велика відповідальність у центральному поєдинку звітного туру не завадила тренерському штабу ФК «Волинь» випустити на поле такий самий атакувальний склад, як і в матчі проти «Прикарпаття» з двома чистими центрфорвардами – Дмитром Козьбаном та Ігорем Карпенком. Разом з тим, до складу повернулися раніше дискваліфіковані Євген Неплях та Міха Горопевшек, повідомляє клубна прес-служба лучан.

Сама ж гра, як буває у принципових протистояннях, більше відзначилася великою кількістю боротьби, аніж яскравими гольовими моментами. Щоправда, при цьому саме «хрестоносці» створювали постійний тиск на оборону суперників. У середині першого тайму у волинян пройшли подача з флангу на Дмитра Козьбана, однак «кулястого» в останній момент вибив екс-захисник Олександр Чорноморець.

Був момент і у господарів – луцькі футболісти випустили з огляду Владислава Нехтія, однак той з лінії штрафного майданчика пробив прямісінько у руки Віталію Недільку. Долю першої половини гри вирішив епізод на 41-й хвилині – Андрій Яковлєв проривався у карну зону, де його недозволеним прийомом зупинив захисник господарів поля. Сам постраждалий і виконав пенальті, вміло розвівши м’яч і воротаря по різних кутах – 0:1. Тож на антракт підопічні Андрія Тлумака пішли з мінімальною перевагою.

А от другий тайм активно, шалено та заряджено почали гравці «Колоса». І це одразу принесло плоди – у карній зоні волинян м’яч відскочив до Чорноморця, якому вдався потужний та точний удар з льоту – 1:1. За десять хвилин господарі поля мали ще один хороший шанс – після подачі кутового «кулястого» у ворота «хрестоносців» переправляв Максим Максименко, однак на лінії воріт зіграв Валерій Болденков. Волиняни також могли вийти уперед – Денис Кожанов міг покращити гольовий доробок, проте його удар з льоту потягнув Антон Яшков. Ближче до завершення зустрічі «Колос» додавав у своєму тиску, тож тренери почергово змінили наших лідерів атаки.

Свій завершальний момент господарі поля таки мали, однак їхній останній новачок Руслан Кісіль відправив м’яч повз нашу бокову стійку. А фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию – жодна з команд-сусідів по турнірній таблиці не відривається у рейтингу другого за рангом дивізіону чемпіонату України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 6 Жовтня 2018 19:49
Позор!!! Треба грати у футбол...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus