USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

«Волинь» буде судити Білокур

2 Жовтня 2013 08:56
Комітет арбітрів ФФУ визначив арбітрів на поєдинки дванадцятого туру Прем’єр-ліги. Так виїзний матч «Волині» з одеським «Чорноморцем», який відбудеться у неділю, 6 жовтня, обслуговуватиме арбітр національної категорії Олександр Білокур з Макіївки. Повідомляє клубна прес-служба лучан.

Олександр Білокур народився 25 травня 1977 року. Поєдинки Прем’єр-ліги обслуговує з 2013 року.

У цьому сезоні Білокур вже працював головним рефері на матчі «Волині». У 2 турі лучани приймали «Таврію» і перемогли 1:0. Олександр Білокур показав у цьому матчі по три попередження гравцям обох команд.

Асистентами арбітра стануть Андрій Береговий із Донецької області та Володимир Висоцький із Запоріжжя. Додаткові асистенти арбітра – Олександр Головков із Луганської області та Юрій Фощій із Черкас. Резервним арбітром гри є маріуполець Андрій Шамека.

Інспектором матчу призначено киянина Ігоря Ярменчука. Делегат ФФУ – Михайло Митровський із Ужгорода.

Поєдинок молодіжних складів обслуговуватиме Юрій Фощій. Допомагатимуть йому у цьому матчі Андрій Шамека та Едуард Курцеба (Одеса).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus