USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Грози, сніг і заморозки: синоптики розповіли, яким на Волині буде тиждень перед Вербною неділею

19 Квітня 2021 18:31
Волинські синоптики розповіли, якою буде погода у тиждень перед Вербною неділею і, власне, на саме свято.

Про найбільш актуальні прогнози погоди на наступний тиждень Інформаційному агенству Волинські Новини розповіли у Волинському обласному центрі гідрометеорології.

Як повідомив черговий синоптик Василь Климюк, цього тижня Волинь буде в зоні поля зниженого тиску.

«На території області спостерігатимемо нестійку, переважно, дощову погоду. Майже щодня протягом тижня прогнозуємо невеликі дощі, місцями – з грозою. Середня нічна температура коливатиметься у межах від 1 до 6 градусів вище нуля, денна – не вище 14-15 градусів тепла. А ось 23 та 24 квітня очікуємо проходження холодного атмосферного фронту. Велика ймовірність, що вночі на території області подекуди пройдуть дощі з мокрим снігом та значними поривами вітру. Температура повітря дещо понизиться - від 6 до 11 з позначкою «плюс», - каже метеоролог.

Отже, у вівторок, 20 квітня, на Волині синоптики прогнозують нічну температуру повітря від 1 до 6 градусів тепла. Місцями - заморозки на поверхні грунту від 0 до 3 градусів з позначкою «мінус». Вдень стовпчик термометра підніметься від 9 до 14 градусів вище нуля. У темну пору доби та під ранок – місцями туман. Вночі без істотних опадів, а ось вдень очікуються невеликий дощ, місцями гроза. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду.

У середу, 21 квітня, на території області прогнозують невеликий дощ та місцями грози вдень. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Вночі температура повітря становитиме 1-6 градусів тепла, вдень - 11-16 градусів з позначкою «плюс».

22 квітня на Волині буде хмарно з проясненням. Вночі - без істотних опадів, вдень - короткочасний дощ. Вітер південно західний, 7-12 метрів за секунду. Денна температура повітря коливатиметься від 11 до 16 градусів вище нуля, нічна – від 1 до 6 тепла.

У п’ятницю та суботу, 23 та 24 квітня, волинські синоптики очікують хмарну погоду з проясненням. Вночі та вдень - короткочасний дощ. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. Температурні показники вдень та вночі будуть такими ж, як і 22 квітня.

«За погодними показниками наступний тиждень буде приблизно таким же, як і поточний - з нестійкою погодою. Періодично на території області дощитиме. Вдень середня температура повітря коливатиметься у межах 10-15 градусів тепла, вночі – від 2 до 7 вище нуля», - каже черговий синоптик.

Водночас він зазначив, що на Вербну неділю, 25 квітня, на території області спостерігатимуть нестійку погоду, місцями пройде невеликий дощ. Вдень стовпчик термометра покаже 7-12 градусів тепла, вночі – від 1 до 6 градусів вище нуля.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
К.лучанин Показати IP 19 Квітня 2021 20:33
А може б лучанам дали тепло в квартири в звязку з пониженням температури. З 23.04 по 26.04 середньо добова температура становитиме +5.5 град. С. Знайомі жаліються що в квартирі холодно нижче +18. Навколишнє середовише стіни квартири не нагріє, навіть якщо вони й утеплені .
Голова до К.лучанин Показати IP 20 Квітня 2021 11:53
Не замерзнете
К.лучанин до Голова Показати IP 20 Квітня 2021 14:28
Я не замерзну, але хіба питання в тому чи хтось замерзне чи не замерзне. Я за те щоб всім лучанам було комфортно в оселях!!! ВІд цього стає приємніше і настрій і здоровя поліпшуються що всім добре . Але Ні, знаходяться українці які люто ненавидять одне і це є факт! Бий свого щоб чужі боялись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus