USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Волинь М» із розгромом програла «Металісту М»

5 Квітня 2013 18:45
«Волинь М» поступилася на виїзді харківському «Металісту М» з рахунком 0:4. Матч відбувся у рамках 23 туру чемпіонату України з футболу молодіжних команд 5 квітня. Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».

Молодіжна команда «Волині» прибула до Харкова у дещо видозміненому складі. Травми та хвороби практично обезкровили дубль – на матч Анатолій Пісковець був змушений викликати майже десятьох гравців «Волині» U-19, яка у середу відіграла матч свого чемпіонату. До того ж трьох гравців викликав в основний склад Анатолій Демяненко.

Відтак «Волинь» відіграла два різних тайми на штучному полі заміської бази «Металіста».
Лучани динамічно розпочали гру, але наразилися на контратаку, яку ціною жовтої картки (гра рукою) перервав на радіусі штрафного майданчика Задерецький. Радченко прямим ударом шансів Воробею не залишив – 1:0.

«Волинь» не знітилася і провела три хороші атаки: Шаповал пробив здалеку, м’яч відрикошетив від захисників, та воротар «Металіста» встиг зреагувати. Згодом активний Гребенюк заробив стандарт на лінії штрафного, сам його пробив, але захисники перевели м’яч на кутовий. Після подачі Никитюк завдав удару головою з десяти метрів, але влучив у кіпера. Трохи пізніше Никитюк мав і спробу №2, але знову головою поцілив м’ячем у руки Денчука.

Дуже швидко Анатолію Пісковцю довелося робити дві заміни. Спочатку центр півзахисту підсилився Магдишем (замість Лозицького), а на останній хвилині тайму у центр захисту вийшов Олексюк замість Мучака – Іван розбив голову у зіткненні з Сизим.

Другий тайм активніше розпочали господарі, які почали із небезпечною періодичністю створювати моменти. У цю мить зрівняти рахунок і, ймовірно, змінити хід матчу мав Іван Гребенюк, але, вийшовши віч-на-віч з воротарем, в останню мить був зупинений захисником.
А згодом «Металісту» вдалася ударна двохвилинка. Андрієвський пробив з 25-ти метрів, Воробей відбив, але на добиванні першим був харків’янин Бойчук - 2:0. У наступній же атаці гості пропустили вихід «три в один» й Козак з десяти метрів забив втретє…
«Волинь» побігла забивати хоча б гол престижу. Натомість кілька разів наражалася на випади «Металіста», один із яких закінчився голом Барилка після прострілу з правого флангу – 4:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus