USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Волинь М» поступилася у рідних стінах лідеру

11 Квітня 2013 18:16
Дубль «Волині» у Луцьку програв маріупольському «Іллічівцю М» з рахунком 0:1. Гра відбулася у рамках 24 туру серед молодіжних команд чемпіонату України. Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».

На матч із одним з лідерів чемпіонату молодіжних команд (маріупольці йшли третіми у турнірній таблиці) дубль «Волині» отримав підкріплення із лазарету – видужали Луценко, Малик, Коблюк і Подригуля. Іван Мучак хоч і отримав ушкодження у Харкові (йому наклали три шви на обличчі), але він вийшов на гру. Склад «Іллічівця» здивував великою кількістю гравців, які тренуються з основним складом. Зокрема на матч вийшли Бажан, Чижов та Віценець.

Перший тайм минув майже без гольових моментів – команди «рубалися» в центрі поля за територію та ініціативу. Щоправда, перша половина сорокап’ятихвилинки була за господарями. Волиняни частіше були першими на підбиранні чи перехоплювали м’яча в центрі поля, але тільки кілька атак становили загрозу «іллічам». Здебільшого наступальні пориви завершувалися або кутовими ударами, або подачами в штрафну гостей. У середині тайму команди обмінялися найнебезпечнішими моментами, коли в карних майданчиках обох команд почергово виникли пожежі. М’яч метався від гравця до гравця, але «Волинь» й «Іллічівець» користі від цього не здобули.

Другу половину тайму із м’ячем більше був «Іллічівець», але лучани грамотно оборонялися, не доводячи справу до ударів по власних воротах. Перші 45 хвилин минули загалом у жорсткій чоловічій боротьбі й переможців не виявив.

Початок другого тайму був феєричним й перші його хвилини визначили загальний результат гри. На 47 хвилині господарі дістали право на пробивання пенальті (після прострілу Коломійця захисник «Іллічівця» зіграв рукою). До м’яча підійшов Тарас Коблюк, але його удар у лівий кут воріт Гальчук парирував. За кілька хвилин пройшла контратака правим флангом луцького захисту, Віценець прострілив з лівого флангу в центр, а на дальній штанзі першим на м’ячі був Цюпа – 0:1.

«Іллічівець» перехопив ініціативу на певний час й згодом перевів гру у середину поля. Команди не могли демонструвати високотехнічного футболу на в’язкому полі й гра йшла переважно між штрафними обох команд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
валерон Показати IP 11 Квітня 2013 19:12
Чекаємо перемоги від основи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus