USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» на другому місці – від першого відділяє очко. Фото

13 Травня 2010 12:04
У черговому матчі 29-го туру Чемпіонату України в Першій лізі луцька «Волинь» удома здобула важливу перемогу і лише на одне очко відстає від лідера турнірної таблиці.

Про це інформує офіційний сайт ФК «Волинь».

«Волинь» (Луцьк) – «Десна» (Чернігів) - 2:1

12 травня 2010 року. Луцьк. (18-00). Стадіон «Авангард». 7200 глядачів. 23°С.

Судді: Д.Кутаков (Бровари), А.Баранівський (Бородянка), Ю.Кір'янов (Київ)
Делегат ФФУ: В.Курганов (Олександрія).

Голи: Єрмоленко (7), Кану (60), Рибальченко (90+1, з пенальті).

Матч «Волині» проти чернігівської «Десни» видався дуже непростим для лучан. Гості грали від щільної оборони і билися на полі до останнього, намагаючись відібрати у господарів хоча би очко.

Уже на першій хвилині глядачів порадував Ндоє. Підібравши м’яч, голкіпер вийшов з карного майданчика і надпотужним ударом послав шкіряного через усе поле… під поперечину воріт суперника. З неабиякими труднощами Коледа перевів м’яч на кутовий.

За дві хвилини волиняни заробили право на штрафний з правого кута карного і Кінаш, немов рукою, закидав шкіряного через стінку у ближній кут, проте м’яч влучив у сітку із зовнішнього її боку.

А на 7-й хвилині гості організували контратаку. Помилка захисників господарів дозволила деснянцям пройти лівим краєм і після пасу в центр вільний Єрмоленко відправив м’яча в сітку – 0:1.

Загалом перша половина гри пройшла за відчутної переваги господарів, але пресинг і самовіддана гра в обороні дозволили гостям нейтралізувати більшість передач і цим дещо нівелювати потуги волинян.

Після перерви «Волинь» масовано пішла вперед і притисла деснянців до власних воріт. Вони змушені були усією командою оборонятися, коли усі одинадцять гравців подовгу сиділи у власному карному.

На 60-й хвилині Герасимюк подав штрафний з лівого флангу у центр карного і довгоочікуваний новачок «Волині» Кану з лінії воротарського підрізав шкіряного точно у сітку – 1:1.

Оскільки нічия лучан не влаштовувала аж ніяк, то вони продовжили свій тиск й надалі. Вже за хвилину Герасимюк пробивав штрафний з тієї ж точки, але м’яч пролетів над поперечиною. А за дві хвилини головою з кута воротарського бив Лісовий –також неточно.

Гості ж до воріт «Волині» дійшли одного разу за весь тайм і у першому ж випадку мали непоганий шанс відзначитися. На 65-й хвилині Єрмлоенко чудово пробив зі штрафного зліва з лінії карного під поперечину. Але Ндоє майстерно справився з цим пострілом і перевів м’яч на кутовий.

Надалі ж «Десна» міцно засіла у власний карний, відстоюючи нічию. Найпомітнішою особою у її складі у ці хвилини став голкіпер Коледа. Якби на грі був присутній Мирон Маркевич, то збірна України стовідсотково отримала би нового воротаря. Коледа насправді творив дива у рамці і тягнув усе, що можна й не можна було дістати.

М’яч літав в штрафному майданчику гостей, крутився навколо нього, одних лише кутових господарі подали стільки, що на три-чотири матчі вистачить, а час невблаганно збігав. І коли вже здавалося, що матч так і завершиться внічию, господарі отримали ще один шанс.

На першій доданій арбітром хвилині після пасу в центр карного Рибальченко головою скинув м’яч на дальній кут, Сімінін рвонув за шкіряним. А Рустамов, пропустивши цей ривок, замість того, щоб вдарити по м’ячу з усієї сили лупонув ззаду по ногах оборонця «Волині» - одинадцятиметровий. Його чітко виконав Рибальченко – 2:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus