USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» на своєму полі обіграла лідера чемпіонату

29 Вересня 2008 09:37
Луцька «Волинь» на своєму полі обіграла лідера чемпіонату – київську «Оболонь». Рахунок матчу – 3 – 2, – повідомляють 29 вересня «Волинські Новини».
 
Як інформує сайт www.fc.volyn.net , із перших хвилин «Волинь» мала деяку територіальну перевагу, яка втілилася в гол на 18-й хвилині. Пищур зі штрафного метрів із тридцяти влучив прямісінько в кут воріт. На 32-й хвилині, після подачі кутового, Орлатого штовхають у спину і суддя призначає пенальті, яке реалізував Пищур. Рахунок стає 2 – 0.
 
Однак гості не збиралися складати зброю. На 39-й хвилині, після стрімкої атаки гостей, м’яч по зрадницьки потрапляє в руку Паламарчуку і суддя призначає пенальті вже у ворота «Волині», яке успішно реалізував Онисько.
 
У другому таймі «Волині» вдалося збільшити свою перевагу. На 71-й хвилині Пищур замкнув простріл із флангу, оформивши хет-трик. Забезпечивши собі перевагу, «Волинь» несподівано пропустила гол на 79-й хвилині, коли не надто вдало вибиваючи м’яч із своєї штрафної, волиняни вибили смугастого прямо на ногу Рожка, який потужним ударом увігнав його у сітку.
Довідково:

Результати туру:
 
«Ігросервіс» – «Комунальник» 2 – 0
 
«Гнліос» – «Прикарпаття» 2 – 1
 
«Сталь» – «Динамо-2»   0 -2
 
ПФК «Олександрія» – «Десна» 0 -1
 
«Дністер» – «Нафтовик» 1 – 1
 
«Енергетик» – «Княжа» 1- 1
 
«Кримтеплиця» – «Закарпаття» 0 – 2
 
А ПФК «Севастополь» із «Феніксом» (Іллічівець) гратиме сьогодні, 29 вересня.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus