USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

«Волинь» обіграла казахів

18 Січня 2012 11:12
У другому спарингу «Волинь» на зборах у Туреччині 17 січня обіграла казахський «Актобе» із рахунком 1:0.
Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».
Від «Волині» на гру у першому таймі вийшли: Неділько, Леандро, Шандрук, Масло, Планіч, Єременко, Еду, Герасимюк, Пічкур, Пищурта Шумахер.
Почався поєдинок не надто активно ‒ суперники приглядалися один до одного, утримуючи рівновагу на полі. Гра йшла без «загострень».
Пізніше волиняни провели декілька атак на ворота «Актобе», причому одна із них мало не закінчилася голом ‒ Герасимюк довгим пасом віддав точну передачу на Пищура, який, прийнявши мʼяч на груди, зустрівся віч-на-віч із голкіпером. Проте останньому вдалося захистити ворота.
Друга половина тайму пройшла за переваги «Волині», але голом усі їхні намагання так і не увінчалися.
У першому таймі у лучан дуже добре працювала звʼязка ЄременкоПланіч. Також виділявся активними діями на фланзі Євген Пічкур, який постійно розривав захист суперників і робив передачі в карний майданчик, та, як уже зазначалося, логічного завершення атак не було.
Другий тайм розпочався за такого складу «Волині»: Літовченко, Кравченко, Ізворану, Дручик, Сімінін, Єременко, якого потім замінив Бабир, Лопес, Гобер, Пилипчук, Майкон, Савіч.
Від початку тайму гра точилася на половині поля суперника. Дві нагоди для взяття воріт не реалізував Лопес, ще одну ‒ Пилипчук. Волиняни активно пресингували суперника, казахи же створити загрозу воротам лучан не могли.
На 74 хвилині «Волині» таки вдалося реалізувати момент і забити гол ‒ після подачі Пилипчука Гобер ударом голови забив мʼяч прямо під поперечину воріт «Актобе» і цим відкрив рахунок ‒ 1:0.
Окрім того, добра нагода, аби відзначитись, була у Бабира, який з лінії воротарського майданчика пробив вище воріт, а також Савіча, який обіграв двох захисників, пішов обігравати воротаря, але врешті нападник втратив мʼяч.
Закінчувався матч також за переваги «Волині», та подвоїти рахунок команді не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus