USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Волинь» перед Прем’єр-лігою перемогла

6 Липня 2010 11:11
У понеділок, 5 липня «Волинь» у Луцьку на стадіоні «Підшипник» провела завершальний спаринг перед стартом чемпіонату України в Прем’єр-лізі - суперником лучан стала чернівецька «Буковина», котра з нового сезону виступатиме у першій лізі.

Про це інформує офіційний сайт ФК «Волинь» .

«Волинь» - «Буковина» (Чернівці) - 3:1 (1:1)

Голи: М.Олівейра (27), Герасимюк (66, з пенальті, 67, з пенальті).

«Волинь»: 1.Ндоє, 15.Максимюк (14.Захаревич, 46), 7.Лісовий (24.Мостовий, 46; 37.Ковалюк, 48), 23.Семочко (3.Сімінін, 50; 21.Дручик, 55), 27.Гітченко (16.Гринченко, 46), 4.Шандрук, 8.Женюх, 10.Шарпар (9.Герасимюк, 37), 5.Лопес (31.Пічкур, 46), 20.М.Олівейра (18.Бабир), 13.Ліла (17.Павлов, 46)

На гру волиняни вийшли у позиційно експериментальному складі. Проте, як і прогнозувалося, з перших хвилин захопили ініціативу у матчі. Добрих півгодини гості майже не виходили зі своєї половини поля і лише під завісу тайму відзначилися кількома контратаками. Господарі ж, попри відчутну перевагу, тривалий час не могли підібрати ключ до воріт буковинців – кількома небезпечними ударами відзначилися Шандрук та Лопес, проте безрезультатно.

Досягти бажаного вдалося на 27-й хвилині. Після подачі з правого флангу Майкон пробив головою, але влучив у поперечину, захисник гостей спробував було вибити м’яч у падінні через себе. Однак той знову потрапив до нашого бразильського форварда і Майкон точним ударом відправив м’яч у сітку – гол!

Після пропущеного голу буковинці, які діяли за підступною і млявою тактикою бурштинського «Енергетика», зуміли провести кілька гострих контр випадів. За хвилину до завершення тайму одна з них увінчалася успіхом – вихід три в один на ворота «Волині», Ндоє на виході вибиває м’яч. Однак того підхоплює хтось з форвардів гостей і після удару з лівого краю з гострого кута м’яч влетів у сітку воріт лучан.

Після відпочинку чернівчани вирішили, що результат даного спарингу для них рівний кубковому фіналу й «лягали кістьми» за кожен м’яч. А у стартову п’ятихвилинку на контратаках навіть створили дві нагоди, аби відзначитися. Проте в останній момент чітко грали захисники лучан та кіпер Ндоє.

Надалі ініціативою у грі знову заволоділа «Волинь» і чудовий момент не використав Павлов. Вийшов сам на сам з кіпером і пробив на силу, але прямо у воротаря.

Досягти ж результату волинянам вдалося у середині тайму. На 66-й хвилині після прострілу Захаревича з правого краю хтось із захисників «Буковини» зупинив м’яч рукою і арбітр призначив одинадцятиметровий, який чітко реалізував Герасимюк.

А вже за хвилину вихід Бабира сам на сам з воротарем захисники зупинили, зваливши форварда поштовхом у спину. Ще один пенальті реалізував той же Герасимюк, пробивши у протилежний від першого випадку кут – 3:1.

Незважаючи на те, що до завершення гри у гравців «Волині» було ще кілька непоганих нагод для взяття воріт, скористатися ними вони не зуміли й рахунок у матчі залишився незмінним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus