USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» перемогла казахський «Шахтар»

21 Лютого 2011 09:59
Команда футбольного клубу «Волинь» провела черговий спаринг на зборах у Туреччині проти шостої команди чемпіонату Казахстану – «Шахтаря» (Караганда).

Гра відбулася у неділю, 20 лютого, - повідомив сайт ФК «Волинь».

У першому таймі на поле у лучан вийшов дещо експериментальний склад, що у стартові хвилини завадило команді діяти з належною взаємодією.

На 5-й хвилині суперники мали шанс аби відзначитися, але удар їхнього нападника після атака по центру виявився неточним.

За три хвилини «Волинь» відповіла штрафним у виконанні Ващука, та голкіпер «Шахтаря» зумів зреагувати і парирував цей удар.

А вже на 14-й хвилині після атаки правим краєм і наступного прострілу в центр карагандинці відкрили рахунок – 0:1.

За три хвилини вони створили ще один момент біля воріт Ндоє після подачі кутового, але кіпер лучан спочатку відбив м’яч, а грана добиванні виявилася неточною.

Втім, за мить і «Волинь» повинна була забивати, коли комбінація СкобаМайкон завершилася пасом на Каблаша, який пробивав по порожнім воротам, однак захисник казахської команди в останній момент зумів вибити шкіряного з лінії воріт.

Затим турбували кіпера «Шахтаря» потенційні новачки волинян Ізворану та Вінісіс, але у першому випадку після удару головою м’яч пролетів над поперечиною, а в другому відмінно зіграв воротар карагандинців.

На 32-й хвилині ще один шанс був у Каблаша, та на цей раз півзахиснику завадив голкіпер, який у карколомному стрибку перевів на кутовий потужний удар.

За три хвилини після атаки лівим флангом Лопес прострілив на Майкона, але той з лінії воротарського майданчика примудрився пробити вище цілі. Завершальні хвилини тайму пройшли в облозі володінь карагандинців, та волинянам фатально не щастило в завершальній фазі.

Так, на 40-й хвилині Скоба, отримавши пас від Лопеса, пробивав з вигідної позиції, воротар чудом відбив м’яч, але прямо на Каблаша, який на добиванні запустив шкіряного над поперечиною.

А за хвилину до перерви той же Каблаш замикав черговий простріл Лопеса зліва і знову воротарю вдалося зреагувати на постріл з близької відстані.

Казахська команда у другій половині тайму відзначилася лише однією атакою, яка,втім дивідендів суперникам не принесла.

Після відпочинку «Волинь» відразу розпочала активні дії поблизу володінь опонентів і вже на 47-й хвилині воротар «Шахтаря» перевів на кутовий удар Майкона після гарного пасу у виконанні Парасківа.

Відзначився кіпер і у наступну п’ятихвилинку відбивши потужні удари Скоби та Павлова. Зрештою, на 59-й хвилині чергова атака лучан завершилася подачею Бути на Павлова, Євген пробив по воротам, воротар парирував, та на добиванні першим виявився румун Сільвіу Ізворану, який і переправив м’яч у сітку – гол.

Намагаючись відігратися, казахська команда пішла вперед і хвилин п’ятнадцять гра проходила на зустрічних курсах.

Спочатку кіпер «Шахтаря» відбив непоганий удар у виконанні Герасимюка, а за мить уже Ндоє вступив у гру, ліквідуючи атаку суперників. А на 69-й хвилині гарна комбінація вдалася волинянам.

Перепасовка Майкон – Павлов – Герасимюк – Бута завершилася несподіваним, але точним ударом останнього прямо у ближню «дев’ятку» - 2:1. Суперники відповіли ще однією атакою, але Ндоє піймав сильно пущений м’яч у руки…

Завершальні ж хвилини гри проходили уже за переваги «Волині». На 81-й хвилині мав забивати Герасимюк, але після його удару м’яч вдарився у хрестовину й вилетів у поле. Згодом із забійних позицій били Лопес та Павлов, але в обох випадках добре зіграв воротар карагандинців. У підсумку матч завершився перемогою «Волині» – 2:1.

Склад лучан у звітному поєдинку був наступним: Ндоє, Карасюк (Бута, 46), Ващук, Зозуля, Ізворану (Максимюк, 66), Ігор (Парасків, 46), Скоба (Приндета, 60), Каблаш (Герасимюк, 46), М.Олівейра (Пічкур, 79), Лопес, Вінісіс (Павлов, 50).

Наступний контрольний матч «Волинь» проведе проти російського клубу «Спартак» (Нальчик).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fatima Показати IP 21 Лютого 2011 11:32
на черзі - тюркська "Юрта"
ЧУЙна Показати IP 21 Лютого 2011 17:26
От якби ДОНЕЦЬКИЙ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus