USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

«Волинь» перемогла на виїзді і вийшла на четверте місце «первачку»

25 Серпня 2008 14:16
Завдяки виїзній перемозі в шостому турі в Калініно на «Феніксом-Іллічівцем» ФК «Волинь» піднялася на четверту сходинку турнірної таблиці. Про це 25 серпня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту луцького ФК,грати довелося при майже 40-градусній спеці. «Волинь» вийшла вперед під завісу першого тайму – на 42-ій хвилині гол забив Лісовий.
Щоправда, вже на початку другої половини гри «Фенікс-Іллічівець» зрівняв рахунок – відзначився Данченко. Лучанам півгодини довелося грати у меншості, адже за другий гірчичник поле покинув Паламарчук. Однак на другій доданій хвилині таку потрібну перемогу «Волині» приніс Гурка.
Наразі луцький ФК піднявся на 4-те місце турнірної таблиці, маючи у своєму активі 12 очок. Від лідера – «Кримтеплиці» – волинян відділяють три пункти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Серпня 2008 00:05
До відома авторів сайту. Перша ліга ніколи і ні в яких болільницьких колах або колах уболівальників не мала погоняли "первак" або "первачок". І дуже навряд, що ви її запровадите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus