USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» на виїзді зіграє з одним із лідерів першості. Перед матчем

4 Листопада 2020 21:54
Волинські «хрестоносці» 5 листопада на виїзді зіграють з одним із лідерів першості – командою «Гірник-Спорт». Матч відбудеться без глядачів у Горішніх Плавнях на стадіоні «Юність». Початок – 14:00.

Про це інформує клубна пресслужба лучан.

Перша ліга у розпалі – позаду в команди номінально третина зіграної дистанції. Однак у турнірній таблиці ситуація продовжує бути цікавою та напруженою – ніхто з фаворитів першості не йде у відрив, а навпаки, раз за разом команди оступаються у неочікуваних ситуаціях. А у звітному турі змагань один із центральних матчів відбудеться у Горішніх Плавнях.

Команда Ігоря Жабченка просто шикарно розпочала нинішню першість. Перед сезоном «Гірник-Спорт» провів невелике омолодження складу, а сам колектив на початку сезону приємно дивує своїми результатами. Загального враження не зіпсували навіть 1:6 від «Миколаєва» (до слова, це поки єдина поразка «червоно-чорних» у чемпіонаті), а сам колектив один за одним знімає скальпи як із просто міцних команд Першої ліги, так і з грандів – в останньому домашньому поєдинку завдяки хет-трику Юрія Козиренка «гірники» розбили «Металіст 1925» (3:0). За втраченими очками «Гірник-Спорт» - перший у таблиці ліги, і саме туди, на одноосібну вершину, намагатимуться господарі поля піднятися уже після матчу проти «Волині».

«Хрестоносці» в останньому турі були неприємно шоковані – після 13 очок у п’яти матчах та із тотальною перевагою протягом гри вони дозволили «Авангарду» реалізувати свою єдину можливість та повезти з Луцька цілих три очки. Проте підопічні Василя Сачка розуміють, що це лише один окремий тур на великій дистанції, а тому налаштовують себе позитивно уже на наступні ігри – декілька хороших результатів в матчах проти конкурентів дозволять суттєво покращити турнірне положення у Першій лізі.

VERSUS

Історія протистоянь цих команд розпочалася 2017-го року – тоді «Волинь» у домашньому поєдинку поступилася – 0:1. Щоправда, в останньому турі того чемпіонату «хрестоносці» взяли реванш у Горішніх Плавнях – 0:2. Наступного сезону волиняни перемогли у домашній гольовій перестрілці – 5:3, і також в останньому турі зіграли нічию на виїзді – 0:0. А от у попередньому чемпіонаті наші футболісти двічі святкували перемогу над нинішніми суперниками – 4:2 на виїзді та 3:0 вдома.

Іншим цікавим фактом буде наявність футболістів, які виступали й за одну, і за іншу команди. Так, у «Волині» це нападники – Ігор Сікорський та Віктор Хомченко (який, до слова, провів у Горішніх Плавнях якраз попередній сезон та забив 4 голи). А у господарів завтрашньої гри – це Олександр Чепелюк, а також ще двоє гравців, які приєдналися до «Гірника-Спорту» вже на цей сезон і мають досвід виступів у Луцьку – голкіпер Роман Жмурко та півзахисник Артур Мурза.

Статистика «Волині» у матчах проти «Гірника-Спорту»: 6 матчів, 4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка, різниця 14:6

Вдома: 3 матчі, 2 перемоги, 1 поразка, різниця 8:4

В гостях: 3 матчі, 2 перемоги, 1 нічия, різниця 6:2
АРБІТРИ

Гру обслужить Олександр Титов із Донецька. Він уже не вперше працює на матчах «Волині». Зокрема, у першому поєдинку за його арбітражу позаминулого сезону «хрестоносці» поступилися вдома «Оболоні» (2:4), а навесні у номінально гостьовому матчі, однак у Луцьку, переграли «Суми» (7:0). Минулого сезону в його матчах волиняни зіграли нічиї з «Інгульцем» (0:0) та «Миколаєвом» (1:1), а нещодавно розійшлися миром із «Нивою» (2:2).

Асистенти арбітра – Юрій Зоренко та Микола Кузьменко (обидва – Київ). Резервний арбітр – Олександр Садовий (Кременчук). Спостерігач арбітражу – Євген Котенко (Суми).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні)

Рік заснування: 1962

Кольори клубу: червоно-чорні

Офіційний сайт клубу: http://gornyak-sport.net/

Головний тренер: Ігор Жабченко

Поточне місце у таблиці Першої ліги: 2 (9 матчів, 6 перемог, 2 нічиї, 1 поразка, різниця голів 18:9, 20 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus