USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» підсилилася новим старим воротарем

3 Вересня 2013 08:38
В останній день «трансферного вікна» «Волинь» поповнилася ще одним гравцем. Ним став вже добре знаний за виступи у лавах «хрестоносців» голкіпер Денис Шеліхов.

Уродженець Херсона більшу частину своєї кар’єри провів у дніпропетровському «Дніпрі». У січні 2012 року Шеліхов перейшов на правах оренди до луцької «Волині», й у березні дебютував у Прем`єр-лізі. Всього за лучан Денис зіграв сім поєдинків у чемпіонаті та два кубкові матчі, заслуживши повагу та шану вболівальників. Про це повідомили у клубній прес-службі.

У червні 2012 року резервний голкіпер «Дніпра» Антон Каніболоцький перейшов до донецького «Шахтаря» і керівництво дніпропетровського клубу повернуло Шеліхова з оренди. У сезоні 2012/2013 провів на останньому рубежі оборони «Дніпра» чотири гри, а згодом отримав важку травму. Після одужання Денис приєднався до табору «Волині» на умовах оренди.

Шеліхов заявлений до списку лучан під №1, його зріст 190 см, вага – 83 кг.

Відзаявлено з команди Ярослава Кінаша та Леандро.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
биць Показати IP 3 Вересня 2013 13:26
повага

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus