USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» поступилася чемпіону Австрії

4 Лютого 2012 13:56
Лучани зустрічалися з досвідченим і непростим суперником – чемпіоном Австрії – «Штурмом» з міста Грац. Гра видалася непростою, окільний поривчастий вітер й сильний дощ завадили командам продемонструвати свої найкращі якості. Все ж «Волинь» поступилася 1:2.

Про це пише сайт луцького ФК.

Та, незважаючи на це, у дебюті гри «Волині» вдалось захопити ініціативу і контролювати хід поєдинку. Так, уже на сьомій хвилині партнери точним пасом виводили Савіча на побачення з кіпером, однак захисник «Штурму» притримав форварда обома руками й був вилучений за фол останньої надії.

Однак, за джентльменською угодою, у такому випадку команди передбачили право заміни вилученого футболіста й матч продовжився у рівних складах.

Але невдовзі лучанам вдалось реалізувати свою перевагу – Леандро і Пилипчук на лівому фланзі розіграли «стіночку», після чого Леандро навісив у карний, де Пищур, вигравши верхову боротьбу, завдав невідпорного удару головою і шкіряний влетів точнісінько під поперечину – гол!

Майже до самісінького завершення тайму «Волинь» тримала під контролем хід гри і мала ще один шанс аби забити – на 23-й хвилині після пасу Пилипчука на Пищура останнього штовхнули руками у спину, та арбітр залишив цей епізод поза увагою. А на 40-й хвилині рахунок дещо несподівано зрівнявся. Після помилки у центрі поля гравці «Штурму» провели атаку, яка завершилась прострілом вздовж воріт «Волині» і м’яч потрапив в руку Шандруку – пенальті. Удар з точки для суперника виявився вдалим – 1:1.

Після відпочинку гра стала невиразною В’язке поле заважало обом командам діяти технічно та реалізовувати свої комбінації. У таких умовах суперник почав діяти грубо – австрійці досить часто фолили, а на 58-й хвилині напрацювали ще на одне вилучення.

За грубу гру проти Лопеса друге попередження одержав захисник суперника. Але, як і домовлялися команди – на заміну вилученому вийшов запасний гравець. Невдовзі гарний момент створив Савіч, який несподівано наважився на удар з двадцяти п'яти метрів, та м'яч, на жаль, влучив у поперечину воріт «Штурму».

Подальша постійна боротьба у центрі поля, здавалося, призведе до логічної нічиї, однак, на 85-й хвилині австрійцям вдалося реалізувати одну із своїх контратак. Після прострілу з правого краю Шеліхов, намагаючись перехопити шкіряного, вибив м'яч перед собою, але прямо на набігаючого суперника, який і переправив смугастого в сітку – 1:2.

Лучани кинулись відіграватися усією командою і на останній хвилині після затяжної атаки Масло пробив головою з лінії воротарського – м'яч влучив у поперечину і відскочив на лінію воріт, але у метушні добити його в сітку нікому з наших гравців не вдалося.

У підсумку матч завершився «Волині». Однак, виходячи з перебігу подій у грі, уболівальникам навряд чи потрібно сумувати.
«Волинь» – «Штурм» Грац 1:2 (1:1)

«Волинь»: Неділько (Шеліхов, 46), Сімінін, Масло, Шандрук, Леандро, Лопес, Пилипчук, Шарпар, Герасимюк, Савіч, Пищур

Гол: Пищур (12)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus