USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Волинь» поступилася київському «Динамо». ВІДЕО. ФОТО. ОНОВЛЕНО

11 Березня 2013 11:02
Першу гру на своєму полі у другому півсезоні луцький ФК «Волинь» програв «Динамо» з рахунком 0:2.

Уже на сьомій хвилині суддя зафіксував офсайд від нападника Волинської футбольної команди Даніеля Суботича.

Непогану контратаку на одинадцятій хвилині зробили кияни, однак та завершилася ударом по центру від Дениса Гармаша. Волинський воротар Максим Старцев м’яч не пропустив.

Так, під час кутового удару, який виконав Аруна Лукман, волинські фанати почали закидувати футболіста сніжками. Капітан «Волині» Сергій Сімінін приборкав норовливих фанів, які поступилися і дали можливість Аруні виконати кутовий.

Першу жовту картку в цій грі призначили волинському півзахиснику Еріку Бікфалві за грубе поводження з динамівським Аруною Лукманом.

Наприкінці тайму суддя Юрій Можаровський додав до основного часу ще дві хвилини, однак, рахунку це не змінило.

Загалом, впродовж першого тайму в «Динамо» тричі могло нанести вирішальний удар по воротах «хрестоносців», утім, футболісти «Волині» рішуче захищали власні ворота від ударів супротивника.

Другий тайм матчу почався уже жвавіше і вже на 50-ій хвилині столичний гравець Андрій Ярмоленко забив перший гол у грі «Волинь» - «Динамо» .
Протягом другого тайму команди зробили чотири заміни, по дві від кожної з команд.
Результативною для «Динамо» стала 71 хвилина матчу − гол у волинські ворота потрапив від київського півзахисника Дениса Гармаша.
І хоча волиняни намагалися атакувати «динамівців», результат для них залишився попереднім.
У другому таймі головний арбітр матчу додав до основного часу ще чотири хвилини, де Андрій Ярмоленко міг би забити третій гол у місцеві ворота, якби передача на Брауна Ідеє була успішною.

В результаті, рахунок у матчі – 0:2 і столичні футболісти везуть у столицю перемогу над ФК «Волинь».

Фото - Микола МАРТИНЮК
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
фанат Показати IP 11 Березня 2013 09:30
не дивно що наші програли, але хоча б достойно
Олександр Показати IP 11 Березня 2013 11:06
У грі "Волині" не було аж нічого достойного: небезпечних атак мінімум, у захисті повна лажа, в очах страх - при першій можливості позбавлялись м'яча чи били по воротах у блок. Головне - захист. Калічене "Динамо" робило у нашій штрафній, що хотіло.
завзятий Показати IP 11 Березня 2013 15:50
А Блохін виявляється дуже неприємний чоловік,гівнистий Зверхньо і зневажливо ставиться до болільників. Баль і Михайличенко класні ввічливі добряки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus