USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» випробує «Шахтар» у Нововолинську

7 Серпня 2013 12:55
Луцька «Волинь» проведе товариський матч із «Шахтарем». Щоправда, не титулованим, донецьким, а любительським - нововолинським. Про це повідомила клубна прес-служба лучан.

Матч відбудеться 20 серпня у Нововолинську. ФК «Волинь» відгукнувся на запрошення Нововолинської федерації футболу та місцевої влади, які цього дня відзначатимуть 55-річчя стадіону «Шахтар» та однойменного футбольного клубу. Поєдинок стане й початком святкувань Дня шахтаря в місті. Початок матчу о 17.00.

Луцька команда не могла проігнорувати запрошення від міста, славного своєю футбольною історією. Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний розповів клубній прес-службі, що «у Нововолинську завжди були хороші гравці, хоч останнім часом перспективи шахтарського футболу трохи потьмяніли».

«Але ми обов’язково приїдемо поспілкуємося із тренерами, функціонерами від футболу і це стане початком нової кампанії популяризації футболу в області. Нам дуже хочеться дати новий імпульс розвитку цього виду спорту, збурити до активності обласні і районні федерації, започаткувати нові стосунки із місцевими активістами футболу. Плануємо зокрема завітати до Ковеля, команда якого стала цього року чемпіоном області», - прокоментував тренер.

Відтак, ФК «Волинь» звертається до всіх районних федерацій та футбольних клубів області разом популяризувати місцевий футбол. «Волинь» готова якомога частіше проводити товариські матчі в районах області. У такий спосіб ми гуртуватимемо вболівальників улюбленої гри мільйонів, перевірятимемо футбольну інфраструктуру на місцях, допомагатимемо розвинути місцеві таланти, на які завжди був багатий волинський футбол.

«Звертайтеся до нас із пропозиціями про спільні матчі, акції. «Волинь» спроможна віднайти у календарі дні для таких поєдинків», - зазначив Віталій Кварцяний. – «Ми хочемо подивитися, що хто планує, хто хоче працювати на благо волинського футболу, а хто просто так відбуває роботу. Тому чекаємо ваших пропозицій, після чого складемо графік матчів «Волині» у районах».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
фан Показати IP 7 Серпня 2013 13:56
Серйозний суперник.
андрiй76 Показати IP 7 Серпня 2013 23:48
Да...Дуже серйозний противник.Попаде Волинь знов на3-4мяча...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus