USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» позбавиться 5 футболістів

5 Грудня 2012 10:23
Гравці луцької «Волині» Роман Карасюк, Василь Жук, Іван Мучак, Сергій Подригуля та Павло Циркуненко шукатимуть нові команди.

Про це в інтерв'ю клубній прес-службі розповів тренер молодіжного складу Анатолій Пісковець (на фото).

З його слів, дубль «Волині» протягом року суттєво омолодився. «Якщо ви помітили, ми дуже різко омолодили склад, довірили молодим місце у складі. Хоч можна було задіювати ще більше новеньких, але з першого складу у дубль віддавали гравців, адже були дискваліфікації чи травми», - сказав футбольний фахівець.

Також він повідомив, що 5 гравців покинуть команду. «Шукати нову команду будуть Карасюк, Жук, Мучак, Подригуля, Циркуненко. Це - хороші гравці, але ми зробили ставку на молодь, а у першій команді клубу їх тренери не бачать. Ми будемо допомагати їм працевлаштуватися», - зауважив Пісковець.

Водночас він розказав, що повернувся до тренувань півзахисник Ярослав Кінаш. Мовляв, у клубі вирішили дати шанс футболісту. «Все-таки, може хлопець подорослішає нарешті. Талант у нього все ж є, технічний і пластичний плеймейкер, хоч йому треба навчитися і відбирати м'яча. Старається, навантаження витримує. Як далі буде – поки не знаю. Адже й минулого року Ярослав на перших зборах також зіграв без зауважень», - відзначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Поліщук Показати IP 5 Грудня 2012 10:57
Печалька, а серед них є і гравці юнацьких збірних України. Невже і в них не бачать перспективи? При Дем'яненку команда показує результати ті самі що і при Кварцяному, але Кварц хоч молодим давав шанс. :(
Banned Показати IP 5 Грудня 2012 12:20
А Нафига Мучака брать было? Чтобы сейчас выгнать? А остальные хорошие игроки - их заберут с руками нормальные команды.
Fan-fan Показати IP 5 Грудня 2012 15:28
Може мова йде про молодіжний склад, а ви пишите "Волинь"? Дописувати треба, що це гравці молодіжки, або дубля!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus