USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» програла «Нафтовику», але Кварцяний найбільше розчарований «маланською пикою судді»

5 Травня 2009 16:07
Учора, 4 квітня, «Волинь» на виїзді програла охтирському «Нафтовику» із рахунком 1:3. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Ще у першій половині матчу з лучанами хет-трик гравець «Нафтовика» Саванчук. Щоправда, два голи він забив із пенальті. Єдиний гол «Волині» на 19-ій хвилині провів Циркуненко.
Під час післяматчевої прес-конференції головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний досить колоритно прокоментував дії арбітрів матчу: «В нас молода команда, я більшого не чекав, якогось іскрометного футболу. Грали сьогодні «на мандражі». І якість гри впала набагато, розбиратимемося - це раз. По-друге, ваше хороше місто, в якому, напевно, відключили газ, для того, щоб зібрати гроші, заплатити суддям, які сьогодні познущалися над нашою командою. По-перше, не дали грати у футбол, футбол був потворний, зупиняли свистки, дав пенальті один, другий. Ходить, посміхається. Я йому сказав - ти хоч коли-небудь тренував когось? Що це за організації, які готують таких суддів, допускають їх судити? і просто хочеться кинути роботу. Мені все одно, будемо ми восьмими або дванадцятими цього року. Ми завдання ставимо на наступний сезон».
«Але, я, звичайно, розчарований і більше всього зухвалою такою, всміхненою, ледачою маланською пикою судді, який просто посміхається. Я до нього підійшов, говорю - навіщо нам ці програми, тренування, це нічого не дає. Вийде такий клоун з якоїсь антикраїни, з якогось підвалу, познущається, і на цьому все. Я своєю командою не задоволений, по-перше дисципліна порушена ігрова, кожен не грав строго, все десь руйнувалося коли пропустили перший гол», – зазначив пан Кварцяний.
«Гострих моментів у суперника було більше, може, на два, на три. У нас також Пищур міг забивати двічі, і в Гущина момент був, в Лісового. Гра була, можна сказати, «на трієчку». В «Нафтовика» було видно, що відступати нікуди, позаду Москва, тому були кинуті всі сили, будь-якими засобами, будь-якими дорогами, і бажання було у футболістів. В моїх бажання було менше, спортивна агресія поступалася, ми поступалися у протиборствах, ми поступалися в просторі, грали нещільно - на виїзді так не грають. Мене здивувала гра деяких гравців. Я перегляну касету і з ними розпрощаюся напевно. Хай я наступні ігри всі програю, тому що не можна так грати. І звичайно, господарі заслужили на перемогу, але це завдяки нашим помилкам. Їм просто діватися нікуди. Три судді… Четвертий арбітр молодець, перший раз, тут дуже хороший суддя, я його привітаю, він молодець, не заважав мені вибігати, і я йому можу потиснути руку», – цитує Кварцяного сайт луцького ФК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 5 Травня 2009 16:39
Кварцяний жжот! Молодець! Так гордо висловлювати свої думки на чужому полі! Як кажуть на Волині "Мені по [вирізано - цензура] я з Волині"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus