USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Волинь» програла туркам з розгромним рахунком

16 Січня 2013 16:14
Луцька «Волинь» у першому товариському матчі на тренувальному зборі у Белеку програла ФК «Генчлербірлігі» з Анкари з рахунком 0:5.

Про це повідомляють на сайті луцького клубу.

Вже в дебюті матчу, який відбувся на полі готелю «Глорія», «Волинь» пропустила один гол. На 3-й хвилині відзначився турок Демір Айкут. Вдруге гостям м’яча довелося витягати із власних воріт після потужного пострілу костаріканця Рендалла Асофейфа з 25-ти метрів. Він же, увірвавшись на 39-й хвилині у штрафний майданчик «Волині», довів рахунок до 3:0.

У другому таймі турки зіграли на контраатаках, бо «Волинь» зуміла вирівняти гру і створила три хороші нагоди сквитати рахунок (Хомченко, Бікфалві, Сімінін).
Але на 59-й хвилині «волиняни» ще раз пропустили після удару головою. А боснієць Ермін Зец на 85-й хвилині ще раз зловив гостей на контратаці.

«Волинь» зіграла двома складами, а кожен із воротарів (Літовченко, Неділько, Старцев) провів на полі по 30 хвилин.

У першому таймі вийшли: Щедрий, Масло, Ілієв, Занєв; Скоба, Ізворану; Панас, Овонікоко, Суботич, Павлов. У другому: Сімінін, Шандрук, Шиков, Задерецький; Стевич, Бікфалві; Пилипчук, Лопес, Савич, Хомченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
футболіст Показати IP 16 Січня 2013 16:39
що то робиться може коломойский правий.треба терміново кварца
сеня Показати IP 16 Січня 2013 17:32
хулі лопес незабив мяч.одним словом газмяз.
олександр Показати IP 17 Січня 2013 05:02
вернуть кварца буде порядок 5 мисце гарантоване з кварцом а цей алкаш програйе все що можна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus